Even voorstellen

26 Augustus 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

De VVOG selectie versterkte zich laat nog met twee nieuwelingen; Douwe Dijkstra en Menno van Elsas. We stellen ze aan u voor.

Douwe Dijkstra  is in Harderwijk komen wonen en  heeft afgelopen seizoenen gespeeld bij LAC Frisia 1888 in de eerste klasse noord afdeling zondag.De 26 jarige Douwe Dijkstra heeft meer dan 100 wedstrijden gespeeld in het eerste van de Leeuwarder club en speelt meestal op het middenveld. Wij hopen dat Douwe het naar zijn zin gaat krijgen bij VVOG en zijn steentje kan bijdragen aan de prestaties van ons eerste team.

Menno van Elsas is de tweede speler die toegevoegd is aan de selectie. Door de transfer van Jeremy de Graaf naar Cambuur Leeuwarden was er een behoefte ontstaan om nog een rechteraanvaller binnen te halen.  Trainer Jan Schulting tipte de technische commissie en er werd contact gelegd met Menno. Na een goed gesprek met de Technische Commissie is Menno een week op proef geweest bij VVOG. Na deze week was er zowel van zijn kant als van de kant bij VVOG een goed gevoel ontstaan wat geleid heeft tot een overeenkomst van een jaar. Menno is 21 jaar en woont in Kortenhoef (bij Hilversum). Hij heeft in het verleden deel uitgemaakt van de jeugd bij SC Heerenveen en speelde afgelopen seizoen op amateurbasis bij BVO  Veen dam.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief