Vakmanschap en innovatiedrang

28 Augustus 2013 / Redactie / Sponsors

Joop Hendriks, VVOG man in hart en nieren werkt bij de Dirk Zwager groep. En de Dirk Zwager groep verdient een dikke pluim.

Want toen Joop vertelde, dat wij bij VVOG alles weer opnieuw moesten schilderen wisten ze daar bij de Dirk Zwager groep wel raad mee. En zo kwam het dat op een zekere dag een auto voorreed en een complete lading schilderspullen en verfblikken uitlaadde. Toen Johan Du Bois de factuur daarvan kreeg, werd hij eerst groen, toen geel en daarna paars en sprong daarna (hetgeen bij Johan gezien zijn leeftijd helemaal niet meer vanzelfsprekend is) een gat in de lucht van plezier. Hij die immers het budget voor de verbouwing beheert, wreef daarop genoegzaam in zijn handen. Dat had hij samen met Joop weer geflikt en goed nieuws voor de club. En dat verdient een grote pluim. En daarom hebben we gezegd: "die Dirk Zwager" krijgt een bord van ons. En daar staat t'ie dan. Onze Joop, stralend en trots en in schildertenue dat hij voor de gelegenheid nu even gebruikte om te vlaggen.

Dirk Zwager groep bij deze ontzettend bedankt voor uw bijdrage om VVOG weer kleur te geven.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief