Nieuws over de bekerderby VVOG-FC Horst

14 Oktober 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

Zaterdag 19 oktober om vijf uur de enige streekderby van dit seizoen VVOG-FC Horst. Het belooft een spektakel te worden.

 

 

 

 

                                                                                       

 

De bekerwedstrijd VVOG-FC Horst is speciaal verplaatst naar 's middags vijf uur om zo veel mogelijk liefhebbers de gelegenheid te geven om het bekerduel te kunnen gaan volgen.

Een bekerwedstrijd die natuurlijk extra cachet krijgt vanwege de vier voormalige VVOG musketiers die nu regelmatig schitteren in het Oranje-Wit tenue van FC Horst. Er is een heus VVOG-FC Horst comité opgericht om van die wedstrijd een regelrechte najaarsklassieker te maken.

Eerste belangrijke nieuws is dat de toegang voor dit duel voor bezoekers en VVOG leden (senioren en donateurs) verlaagd is van € 7,00 naar € 5,00. Deze kassa inkomsten worden gedeeld met FC Horst.

VVOG seniorenleden en donateurs, let op, u kunt dus geen gratis toegang krijgen met uw seizoenskaart !!.

Verder is de toegang voor jeugdleden van VVOG en FC  Horst gratis.

Omdat de wedstrijd zo tegen etenstijd gaat plaatsvinden zullen we er voor zorgen dat u zowel in de kantine als daar buiten een drankje en hapje kunt kopen dat helemaal bij dit jaargetijde past. Verder gaan we natuurlijk voor lekkere najaarsmuziek zorgen om goed in de sfeer te komen.

De ZAVO en de jeugdcommissie zijn ook druk bezig om jeugdteams van VVOG een erehaag te laten vormen als de teams het veld op komen en in de rust gaat de speciale ZAVO VVOG - FC Horst Penaltybokaal verspeeld worden.

Dan zijn de colleges van burgemeester en wethouders van Harderwijk en Ermelo uitgenodigd en dat geldt ook voor de bestuurders en businessclubs van DVS '33, Zwart-Wit, EFC en Hierden. Op deze manier willen we er gewoon een gezellige happening van maken die natuurlijk wel ergens om gaat want we willen zeker wel de volgende ronde van de KNVB beker halen. We vermoeden dat FC Horst nagenoeg hetzelfde doel zal hebben, dus laten we er vooral een sportieve familieavond van maken.

We hebben ook een ondernemer die helemaal bij dit duel past bereid gevonden om wedstrijdsponsor te worden en dat is -toepasselijker kan het haast niet-  Houthandel Van der Horst. In de loop van de week gaan we u nog wat meer vertellen over dit mooie bedrijf.

Wij heten u daarom en tenslotte allen meer dan welkom aanstaande zaterdag 19 oktober om vijf uur 's middag op ons fantastische sportpark.

      

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief