Wat een heerlijk sfeervol bekerduel

21 Oktober 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

Erwtensoep, broodjes worst, gezellige mensen, muziek en een drankje. Met een goed gevoel kijken we terug op VVOG-FC Horst.

Burgemeester André Baars van Ermelo was d'r, onze wethouders Pieter den Besten en Rob Daamen. Evert ten Napel, bestuurders en business club leden van Zwart-Wit '63, DVS '33, EFC en Hierden waren er en allemaal vonden ze het een leuk initiatief om dit bekerduel samen te gaan volgen.

Het VVOG-FC Horst comité kan met trots en voldoening terug kijken op een avondje genieten. Dat zullen we niet gauw vergeten.

De mensen van de kantine, met opperbestelmeester Ben Bruins hadden het geheel leuk opgesierd met erwtensoep en broodjes worst om de inwendige mensch niet te doen vergeten. In het VVOG Sponsorhome was het een drukte van belang en wedstrijdsponsor Houthandel Albert van der Horst (volgens Dick Broekema, de beste houthandel van Nederland) had over belangstelling niet te klagen. En de ZAVO had de tent neergezet, prima lootjes verkocht, de penaltybokaal geregeld. Menschen, menschen wat een samenwerking.

Volle tribunes met getrouwen van FC Horst en natuurlijk onze eigen VVOG aanhang maakten er een onstpannen en in herfstachtige omstandigheden verlopen najaars beker klassieker van.

De scheids deed het met zijn assistenten ook prima, de wedstrijd was zeker in de eerste helft een gelijkopgaande en na afloop kon iedereen vrede hebben met de uitslag. Én, ja, die dekselse Rocco Keizer scoorde toch terwijl Niels Nijveld ons toch beloofd had dat er van alles kon gaan gebeuren maar dat juist net niet smiley.

En zo klonken nog lang na afloop de met weemoed gezonden smartlappen van weleer en dropen groepjes toeschouwers met een goed gevoel richting huis. Ja, het was al die moeite van de organisatie en voorbereiding meer dan waard.

Onze grote dank aan iedereen die zo vol enthousiasme heeft mee willen helpen aan het welslagen van deze bekerkraker.

 

Foto's van VVOG-FC Horst

In een herfstachtig decor genoten toeschouwers, spelers en staf van deze enige echte najaars beker klassieker VVO(G-FC Horst

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief