Aannemersbedrijf G. van Ark

Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Aannemersbedrijf Gerald van Ark is in april 2001 als eenmanszaak van start gegaan en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een bouwbedrijf voor Harderwijk en omstreken.

Om hoogwaardige kwaliteit te kunnen waarborgen werkt Gerald van Ark aannemersbedrijf met een vast team van mensen dat volledig op elkaar is ingespeeld. Dit bespoedigt tevens de bouw, aanbouw, verbouw of renovatie aan uw bedrijfspand of woning.

Voor het realiseren van een project zijn integriteit, betrouwbaarheid, klantgerichtheid, kwaliteit en teamgeest onmisbare elementen. Dit staat bij het bedrijf dan ook hoog in het vaandel! Door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan zijn wij in staat u goed te kunnen adviseren en uw wensen om te zetten in een mooi resultaat. Elk project is een nieuwe uitdaging, want geen enkele woning of bedrijfspand is hetzelfde.

Welke dienst Aannemersbedrijf Gerald van Ark dus ook levert, het gaat naast hoogwaardige kwaliteit van het product om de tevredenheid van de klant. Dit kan alleen bereikt worden door met u in gesprek te gaan. Zodat het project in goed overleg kan worden uitgevoerd.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar.