Bij de Dolfijntjes kunnen meisjes en jongens terecht van 4 en 5 jaar. Bij VVOG de jongste leeftijd. Voor de kinderen die de eerste keer komen is dit vaak heel spannend. Dit heel spannend proberen de trainers zo gauw mogelijk om te zetten in heel plezierig. Dit door de trainingen zo aan te passen dat het voor de kinderen herkenbaar is. Een voorbeeld is een spelvorm als tikkertje, wat veelal herkenbaar is. Later kan dit dan omgezet worden naar tikkertje met de bal aan de voet. Kortom in kleine stapjes wennen aan de bal en het trainen zelf. Er wordt niets verwacht van de voetbalcapaciteiten van de spelers. De een heeft het meer dan de ander maar bij de Dolfijntjes doet ieder het goed ! Ieder meisje of jongen die graag wil meedoen kan op de zaterdagmorgen gewoon komen en doen gelijk mee. Zij krijgen de gelegenheid een tweetal trainingen mee te doen zonder enige verplichting. Willen zij hierna mee blijven doen, dan moeten zij zich inschrijven bij VVOG.

Op zaterdagochtend trainen de spelers op het hoofdveld  van 10.00 tot 11.00 uur.

VVOG Dolfijntjes, voor dol fijn voetbal !

 

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Er staan geen wedstrijden op het programma.

Nieuwsberichten

Lees bericht

Speeldata Voorjaar 2017

8 Feb

Hierbij de speeldata voor het komende seizoen. Ongeveer 10 minuten voor tijd aanwezig. Kunnen de trainers stipt om 10:00 uur beginnen.

Lees bericht

Speeldata tot zaalseizoen

17 Aug

Hierbij de speeldagen zodat u die over kunt nemen in de agenda. Trainingen op de woensdagen zijn enkel voor de Orka's PS...

Lees bericht

Kom naar de VVOG Dolfijne Dag op 25 juni

16 Mei

Op 25 juni organiseert VVOG net als vorig jaar de VVOG Dolfijne Dag. Een dagje naar het Dolfinarium voor maar € 10,00 per persoon.