Datum Zaterdag 24-03-2012

VVOG in degradatiezorgen na nederlaag in Nunspeet.

VVOG begint na de 1-0 nederlaag in en tegen Nunspeet  in degradatiezorgen te geraken. Nadat midweeks de bekerwedstrijd tegen DETO een eclatante zege had opgeleverd van 4-1 lieten de Harderwijkers zien hoe wispelturig zij dit seizoen zijn.
VVOG begon met Wesley Du Bois en John Martens voor de geschorste Dennis van Vuuren en Lennard van den Brink. Voorin hadden Rocco keizer en Ali Akachar de voorkeur gekregen boven Dada Bugera en Jeremy de Graaf.  Met name Ali liet zijn visitekaartje achter en was de gevaarlijkste aanvaller. Rick Boersma moest wegens griep afhaken.
Alle voorbeschouwingen van VVOG-zijde konden na drie minuten al de prullenbak in. De goed fluitende scheidsrechter Burema gaf voordeel  aan Nunspeet na een overtreding van Terence ten Brink op het middenveld. Via de kluts kwam Erwin Schouten in balbezit. Vermeende overtreding of niet  maar de VVOG verdediging greep te laconiek in en Erwin Schouten verschalkte met een mooie lob Reinier Romkes.
Hoe anders had de wedstrijd kunnen beginnen als Lars Kerver  de steekbal van Ali Akachar beter had behandeld. Ali liet twee verdedigers zijn hielen zien en gaf een prima steekpass op Lars Kerver.
Lars stond alleen voor keeper van Hemel maar schoot de bal naast. Nunspeet had nog de kans op 2-0 maar Reinier Romkes redde goed op de inzet van Peter Huijgen. VVOG nam in het verloop van de eerste helft het initiatief over maar meer dan schoten van Lars Kerver (net naast) en Terence ten Brink (recht op de keeper)  kwam VVOG niet.
In de 45e minuut kreeg VVOG nog een cornerbal. Lars Kerver schoot deze scherp . keeper van Hemel tastte mis maar de bal kwam op de deklat.
Na rust was de eerste kan voor VVOG . Sam doeve mocht een corner nemen  en mikte deze op het hoofd van Rocco Keizer die goed inkopte. Keeper van Hemel hield Nunspeet in de wedstrijd. Michel Hup bij een vrije trap van Nunspeet geel voorgeschoteld.
Na een kwartier in de tweede helft greep Wim kroes in . Jeremy de Graaf kwam voor Farouk Djemili. Jeremy liet zien  dat hij op dit moment geen schim meer is van een aantal wedstrijden geleden. Het zelfvertrouwen om zijn acties te maken moeten weer terugkomen. Een paar minuten later kwam Dada Bugera in het veld voor Terence ten Brink.
VVOG was wel sterker maar veel kansen leverden dit niet op. Rocco Keizer was een paar keer dichtbij maar het zat op deze momenten ook niet echt mee.
In de slotfase kwam ook Tim Brockhoff nog in het veld Wesley Du Bois en gooide VVOG alles op de aanval maar dit bracht niet het gewenste resultaat. Nunspeet scoorde in de slotfase nog wel maar deze goal werd afgekeurd wegens buitenspel