Oefenwedstrijd
Datum Dinsdag 02-08-2011
Aanvang

VVOG verliest eerste oefenwedstrijd van Sparta Nijkerk.

VVOG heeft gisteravond zijn eerste oefenwedstrijd tegen Sparta Nijkerk met 3-1 verloren na een 0-0 ruststand. Sparta Nijkerk, dat al een drietal oefenwedstrijden achter de rug had, was een maatje te groot voor onze mannen.
VVOG kwam er soms snel uit maar dat leverde in de eerste helft weinig op. Sparta Nijkerk met Thomas Vossebelt en Fabian Bouwman in de basis had wel veel balbezit maar kreeg geen kansen van de VVOG verdediging.
Na rust had trainer Wim Kroes twee wijzigingen doorgevoerd. In het team kwam Jeremy de Graaf en Tim Brockhof voor Dominique Denzel en Rik Boersma. Het middenveld was op dat mometn wat beter in balans. VVOG kwam in de 58e minuut zelfs verrassend op voorsprong. Een snelle uitval kwam vai Dada Bugera en Lars Kerver bij Farouk Djemilie. Deze gaf een voorzet op maat op Terrence ten Brink en deze kopte VVOG op een 1-0 voorsprong .
Deze voorsprong was binnen twee minuten weer teniet gedaan. Balverlies op het middenveld bracht Rachid Maamni in balbezit en deze bracht de hele VVOG verdediging in verlegenheid en liet ook keeper Verhoef kansloos. 1-1.

VVOG wisselde naar hartelust in de tweede helft. Het kwam het spel schter niet ten goede. Wel lieten met name Alie Akachar en Jeremy de Graaf zien dat zij een meerwaarde kunnen worden voor VVOG.
In de 63e minuut en de 82e minuut brachten Maurice van de Wilt (kopbal) en Daan Drent (na wat defensieve  steekjes) de stand op 3-1 wat tevens de eindstand betekende.

Woensdag speelt VVOG op de Veluwade tegen Eemdijk (aanvang 19.00 uur) en a.s. zaterdag weer in Putten tegen gastheer SDC aanvang 15.00 uur