Datum Zaterdag 06-08-2011
Aanvang 13:41
Wedstrijdbeschrijving OSP toernooi

VVOG deelt de punten met SDC Putten. 2-2

VVOG heeft de tweede wedstrijd op het Putten toernooi met 2-2 gelijkgespeeld tegen de gastheren.
VVOG kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong.
In de 18e minuut kwam VVOG op voorsprong door een doelpunt van Dada Bugera. Hij rondde een voorzet van Farouk Djemilie met het hoofd af.
Vlak voor rust kreeg Ali Akachar de bal op rechts. Hij kwam naar binnen en schoot met links de bal in de bovenhoek. Keeper Goetsch van SDC was kansloos.
Na rust kwam SDC binnen tien minuten op gelijke hoogte. Eerst was het Peter van Dongen die vanaf 16 meter keeper Arjan Verhof kansloos liet en nog geen twee minuten laten was het Asjot Ajan die de 2-2 op scorebord bracht. In deze stand kwam verder geen verandering meer. VVOG eindige hierdoor achter Sparta N. en SDC Putten als derde voor DVS ’33 die vierde werd.