Datum Zaterdag 05-02-2011
Aanvang

VVOG is winterdip nog niet te boven

VVOG heeft duidelijk nog moeite om na de winterstop de gang erin te krijgen. Vandaag werd er na een 1-1 russtand met 3-1 verloren van DOS ’37 uit Vriezenveen.
Beide ploegen moesten vandaag voetballen op een goed bespeelbaar veld maar onder moeilijke omstandigheden. De felle wind stond dwars over het veld. Goed combinatiespel werd praktisch onmogelijk gemaakt door deze wind.
Trainer Wim Kroes kon weer beschikken over Terrence ten Brink en ook Tim Fechter was weer beschikbaar. Deze begon op de bank.

In de beginfase speelde het voetbal zich merendeel af op het middenveld. Voor beide doelmannen was er weinig te doen. Het eerste gevaarlijke moment was echter gelijk raak. Een schot van Erik Meijerink in de verre hoek werd door Fabian Bouwman nog wel gestopt maar Mark Meijer was er als de kippen bij om de rebound binnen te tikken en daarmee DOS op een 1-0 voorsprong te zetten. Vlak daarna leek VVOG op gelijke hoogte te komen maar de kopbal van Lars Kerver werd een prooi van doelman Sander Zandvoort.
Voor rust werd het echter toch nog 1-1. Een aanval welke begon bij Niels Nijveld kwam via Thomas Vossebelt en Lars Kerver bij Terrence ten Brink en deze passeerde keeper Zandvoort.
Vlak voor rust ging op rechts Terrence ten Brink er nogmaals vandoor maar zijn harde schot werd door doelman Zandvoort keurig gepareeerd.
Voor rust kregen Terrence ten Brink en Rene Kottier nog geel van de zeer jonge arbiter Wassink uit Enter.

Na rust was Tim Fechter de grieperige Sam Doeve komen vervangen. VVOG zette gelijk fel aan en zonder tot goed voetbal te komen. Een schot van Lars Kerver ging naast en een vrije trap van dezelfde Lars Kerver belandde op de paal.
Aan de andere kant ging een ingestudeerde vrije trap van DOS voorlangs het doel van VVOG. In de 70e minuut viel het doelpunt voor DOS toch. Een lange bal werd door de wind gedragen en verraste Dennis van Vuuren. Mark Meijer dacht niet na en verraste ook Fabian Bouwman met zijn schot in de verre hoek. Tien minuten later was helemaal over toen Dennis van Vuuren een overtreding in het strafschopgebied maakte.  Erik Meijerink velde definitief het vonnis en bracht de 3-1 op het scorebord. Wim Kroes ging wisselen en Rocco Keizer kwam in het veld voor Martijn Blom. Ook Rik Boersma kwam nog in het veld voor Thomas Vossebelt. Deze liep op het randje voor een rode kaart nadat hij al geel had gekregen voor praten tegen de scheidsrechter. VVOG drong wel aan en kreeg wat kleine kansjes maar scoorde verder niet meer. Een niet verwachte nederlaag waar een gelijkspel op zijn plaats was geweest. Volgende week speelt VVOG thuis tegen WVF waar men vorige week nog in de uitwedstrijd gelijk heeft gespeeld.

18 1-0 Mark Meijer
30 1-1 Terrence ten Brink
70 2-1 Mark Meijer
80 3-1 Erik Meijerink