Datum Zaterdag 26-03-2011
Aanvang 15:00
Scheidsrechter P.R. Hut

VVOG en Bennekom zijn beiden tevreden met een punt

VVOG en Bennekom hebben beiden een punt overgehouden aan deze wedstrijd. Het was en bleef 0-0 in deze wedstrijd. Een stand waar beide partijen na afloop tevreden over konden zijn.

VVOG moest vlak voor de wedstrijd nog een tegenvaller incasseren toen bleek dat Dennis van Vuuren zich die morgen had geblesseerd in een voetbalspelletje met zijn zoon. Nu stond Sam Doeve samen met Tim Fechter in het centrum en werd Dominique Denzel verdedigende middenvelder. Dennis van der Welle (schorsing) en Martijn Blom (blessure) waren ook weer beschikbaar. Beiden begonnen op de bank.

De eerste helft speelde zich vooral af op het middenveld. Bennenkom is een ploeg die voortdurend in beweging is en het balletje goed laat lopen. VVOG daarentegen deed daar niet voor onder.

De beste kans in de eerste helft was voor Thomas Vossebelt. Hij kreeg een terugspeelbal van een van de verdedigers maar stond zodanig met zijn rug naar de goal dat hij de bal niet langs doelman Rensen van Bennekom kreeg.

In de 22e minuut kreeg Jelmer Dijkstra geel van scheidsrechter Hut na een redelijk onschuldige overtreding.

Een vrije trap van Lars Kerver in de 27e minuut ging rechtstreeks in de handen van de Bennekom keeper. In de 31e minuut leek het of Rik Boersma de bal met de hand beroerde maar scheidsrechter Hut liet doorspelen.

In de rust had VVOG een wijziging doorgevoerd. Dominique Denzel (blessure) was in de kleedkamer achtergebleven. Dennis van der Welle was zijn vervanger. Dennis speelde op de linkerflank waardoor Lars Kerver op het middenveld terecht kwam.

In de 55e minuut moest VVOG nog een tegenvaller incasseren. In een duel blesseerde Lars Kerver zich dusdanig dat hij het veld moest verlaten. Matthijs IJzerman kwam voor hem in het veld.

VVOG was even de kluts kwijt en dit leverde een veldoverwicht op voor Bennekom. Maar naar mate de tweede helft vorderde pakte VVOG weer de draad op. In de 76e minuut ging Rocco Keizer op links ervan door. Hij gaf een goede voorzet af welke door iedereen werd gemist.

Trainer Wim Kroes gebruikt ook zijn laatste wissel en bracht Martijn Blom in het veld voor Farouk Djemili. Bennekom zette in de slotfase nog eenmaal aan en liet doelman Fabian Bouwman nog tweemaal kansloos. De eerste werd echter afgekeurd wegens buitenspel en in de tweede situatie werd Fabian Bouwman aangevallen in het vijf meter gebied.

Ook Dennis van der Welle kreeg in de slotfase nog een gele kaart maar er kwam geen verandering meer in de stand.
Volgende week gaat VVOG naar het Westervoortse AVW. We hopen dat de ziekenboeg dan weer leeg is zodat trainer Wim Kroes in de slotfase over een fitte selectie kan beschikken.