Oefenwedstrijd
Datum Zaterdag 14-01-2012

VVOG stuurt NSC met 5-1 nederlaag naar huis.

VVOG heeft ook in haar tweede oefenwedstrijd een overwinning geboekt. Nadat afgelopen dinsdag FC Horst als was verslagen moest vandaag ook NSC eraan geloven.
NSC wat het goed doet in de 1e klasse D( 2e plaats) heeft zeker geen slechte ploeg maar tegen VVOG was er geen eer te behalen .
NSC kwam in de 18e minuut nog wel op een 0-1 voorsprong door Mustafa Aydan maar vijf minuten was een op maat gegeven voorzet van Terrence ten Brink  genoeg om Rick Boersma de 1-1 te laten aantekenen. VVOG liet het balletje lekker rondgaan en ook de wisselingen die de hele wedstrijd  plaatsvonden hadden geen invloed op het spel van de Harderwijkers.
Voor rust was het wederom Rick Boersma die scoorde in de 25e minuut 2-1. Terrence ten Brink scoorde na weer een schitterende aanval de 3-1 en in het rustsignaal scoorde ook Tim Brockhoff nog met een afstandsschot waardoor de rust met 4-1 inging.
Na rust viel er nog slechts een doelpunt. In de 58e minuut werd Dada Bugera de diepte ingestuurd en met de punt van de teen tilde hij de bal over doelman Henry Timmer heen de goal in.
VVOG was ook de tweede helft vele malen beter als NSC en viel er nog veel te genieten al was de afwerking aanzienlijk minder als in de eerste helft.
Wat deze overwinningen waard zijn zullen we volgende week zien. Dan speelt VVOG uit bij het Vriezenveense DETO. De aanvang van dit duel is 14.30 uur. In de eerste wedstrijd van dit seizoen werd er nog wel met 4-0 gewonnen maar of de Vriezenveeners het nu zover laten komen valt te betwijfelen. Deto heeft zich daarna goed hersteld en staat nu op een 5e  plek vijf punten meer als VVOG. VVOG is gewaarschuwd maar hoeft zeker niet te vrezen voor deze ploeg. Voetballend is men inmiddels al een stuk verder als een halfjaar geleden toen men als promovendus binnen kwam.