Schaduwwedstrijd
Datum Zaterdag 21-01-2012

VVOG wint oefenwedstrijd tegen Veensche Boys

Aangezien de eerste competitiewedstrijd van VVOG uit tegen het Vriezenveense DETO niet doorging wegens de slechte gesteldheid van het veld in Vriezenveen vond VVOG een tegenstander in Veensche Boys.
Ook het veld in Nijkerkerveen was onbespeelbaar waardoor ook de wedstrijd van Veensche Boys niet doorging tegen de koploper in 2G  Blauw Geel ’55 uit Ede.

Trainer Wim Kroes begon met de basiself maar in de tweede helft maakten ook Alie Akachar, Wesley Dubois, Rocco Keizer, Tim Brockhoff  en Lars Kerver hun opwachting.
VVOG was de gehele wedstrijd beter maar kon in de eerste helft niet tot scoren komen.
Na rust scoorden Lars Kerver in de 60e minuut en Sam Doeve kopte in de slotfase de 2-0 binnen.

Volgende week speelt VVOG thuis tegen de trotse koploper WHC.
WHC speelde vandaag Drachtster Boys van de mat met 5-1. VVOG is dus gewaarschuwd. De andere wedstrijd welke doorging in de Hoofdklasse C was DVS ’33 tegen Berkum. DVS ’33 won hier met 1-0.