Beker
Datum Zaterdag 26-11-2011
Aanvang 13:30

Jan Willem Stoffer loodst VVOG naar de volgende ronde

VVOG heeft vandaag na een onthutsend slechte wedstrijd in en tegen Bennekom 2 de volgende ronde bereikt na het nemen van strafschoppen. Na een 1-1 eindstand werd Jan Willem Stoffer de grote man in de strafschoppenserie. Jan Willem stopte twee strafschoppen.

VVOG trad vandaag aan zonder de geschorste Jeremy de Graaf en de geblesseerde Reinier Romkes. Hij had nog enige naween van de trap tegen zijn hoofd uit de wedstrijd tegen URK.
Op de bank begonnen Terrence ten Brink en Dada Bugera. Rocco Keizer en Dominique Denzel completeerden het elftal.

VVOG zette Bennekom vanaf het begin onder druk maar het resulteerde tot geen of weinig kansen. Vanaf links kwam geen enkele bruikbare voorzet. Vanaf rechts een maal in de eerste helft. In de 14e minuut zette Rocco Keizer goed voor en Rik Boersma had alle tijd om aan te leggen en de 0-1 op het scorebord te zetten.
Een paar minuten later werd er een diepe bal gegeven op Farouk Djemilie. De keeper kwam op tijd uit zijn goal maar pakte de bal buiten het strafschopgebied. Scheidsrechter de Witte liet echter gewoon door voetballen.
In de slotminuut van de eerste helft maakte Dominique Denzel een overtreding welke bestraft werd met geel. Hij blesseerde zichzelf daarbij dusdanig aan zijn enkel dat hij na afloop nog een bezoek aan het ziekenhuis heeft gebracht.

In de rust was Hein Kort ingevallen voor Farouk Djemilie. Bennekom liet zien dat het een goed voetballend team heeft. En naarmate de wedstrijd vorderde kroop het steeds meer uit zijn schulp terwijl VVOG er helemaal niets meer van bakte. Iedereen liep maar wat en van een goede organisatie was al helemaal geen sprake meer. Het was dan ook logisch dat Bennekom op 1-1 kwam door een doelpunt van uitblinker Tom Verhaar.
Dada Bugera was inmiddels in het veld gekomen voor Lars Kerver. Bennekom kreeg echter dotten van kansen maar Jan Willem Stoffer of de paal waren de redding voor VVOG.

Waar Bennekom verdiend had te winnen won VVOG de strafschoppenserie. Dennis van Vuuren miste weliswaar de eerste maar Dada Bugera, Terrence ten Brink, Rocco Keizer en Sam Doeve misten niet en Jan Willem stopte zoals gezegd twee strafschoppen.