Datum Zaterdag 02-10-2010
Aanvang 15:00

VVOG lijdt een geflatteerde nederlaag in en tegen Bennekom.

VVOG heeft vandaag belangrijk puntverlies geleden door in Bennekom met 2-0 te verliezen. Dit verlies kwam pas in de slotfase tot stand door doelpunten in de 89e en 91e minuut. Het nog ongeslagen Bennekom kreeg hiermede drie punten waar een puntendeling op zijn plaats was geweest. Daar was vriend en vijand het na afloop over eens.

VVOG startte vandaag met Dada Bugera voor de eerste keer in de basis en hij deed dit naar behoren. Sam Doeve begon vandaag op de bank.
Bennekom startte zeer goed en met goed voetbal zette men VVOG onder druk. In de 1e minuut leek dit al een strafschop op te leveren maar de scheidsrechter zag geen strafschop in de val van een van de Bennekom spitsen.
In de 10e minuut redde Fabian Bouwman fraai op een inzet van Lennart van de Peppel. Pas na 20 minuten deed zich een kansje voor voor Thomas Vossebelt.
In de loop van de eerste helft kreeg VVOG steeds meer vat op het spel van de Bennekommers welke weliswaar sterker bleven maar  weinig tot geen kansen meer kreeg van de zeer solide spelende VVOG verdediging. De rust ging dan ook in met een 0-0 stand.

Na de rust kwamen de ploegen ongewijzigd terug en het was VVOG dat vanaf de eerste minuut steeds beter in de wedstrijd kwam. De buitenspelers Lars Kerver en Dennis van der Welle kregen wat meer ruimte en ook Dada Bugera liet zien waarom hij in de spits staat. Heel balvast en slim spelend werd hij steeds meer een plaag voor de Bennekom defensie.
Kansen deden zich voor voor Terrence ten Brink (net naast) en Dennis van der Welle (geblokt). Bennekom moest steeds meer aan de noodrem trekken en dat leverde gele kaarten op voor Rence van der Wal en Rogier Gerritsen.
Trainer Oostermeijer van Bennekom probeerde de bakens te verzetten door het inbrengen van Jeremia Kortman en Altay Tomruk voor van de Peppel en van der Post.
Ook trainer Wim Kroes ging wisselen en Sam Doeve kwam in de plaats van Terrence ten Brink. En Rocco Keizer kwam de moegestreden Dada Bugera vervangen.

Op het moment dat iedereen zich met een gelijkspel leek te verzoenen sloeg Bennekom in de 89e minuut toe Een zondagsschot van van der Wal werd door een speler via zijn schouder verlengd waardoor Fabian Bouwman kansloos was.
Peter Blom kwam nog in het veld voor Dominique Denzel maar dit leverde geen resultaat op. Het werd ver in de blessuretijd  zelfs nog 2-0. Een afstandsschot van Rence van der Wal werd door Fabian Bouwman verkeerd beoordeeld en ging door zijn benen heen. De wedstrijd zat definitief in het slot en Bennekom kon de 5e overwinning bijschrijven. VVOG had een punt verdiend. Maar je krijgt niet altijd wat je verdient.