Het doel is om de jeugdvoetballers van VVOG onder deskundige begeleiding kosteloos een kans te geven hun individuele voetbalkwaliteiten verder te ontwikkelen in een plezierige en veilige omgeving, ieder op zijn of haar niveau. 

Keepersschool

De keeperstraining is afgelopen vrijdag al gestart o.l.v. keeperscoördinator Richard Schweitz en keeperstrainer Arend Vlieger. Arend Vlieger wordt hierbij ondersteund door een aantal assistenten.

Techniekschool

De techniektrainingen hebben een duidelijk doel; we willen spelers technische vaardigheden aanleren, die ze kunnen toepassen op het veld. De trainingen zijn dan ook gericht op de belangrijkste aspecten van techniek: snel voetenwerk; kappen/ draaien; schijnbewegingen; passen & trappen en coördinatie. De modules worden gegeven in kleine groepen, aangepast aan de leeftijd en het niveau van de jongens en meisjes.

De trainingen van de techniekschool zullen gegeven worden door ervaren trainers.

De loopscholing is dit seizoen als apart onderdeel geïntegreerd in de techniektraining. De techniektraining bestaat dit seizoen uit een viertal modules ( 2 voor en 2 na de winterstop) waarvoor inschrijving noodzakelijk is.

Na afloop van een module (5 trainingen en een inhaaltraining) ontvangen de deelnemers/-sters een certificaat. De techniektraining (inclusief loopscholing) is voor de spelers / speelsters van JO9, JO11, JO13, JO15 en MO15.

De loopscholing wordt evenals vorig seizoen weer geleid door looptrainer Hessel Lodder en zijn assistente Maud.

Het doel van de VVOG Voetbal Academie is om de jeugdvoetballers/-sters van VVOG onder deskundige begeleiding kosteloos een kans te geven hun individuele voetbalkwaliteiten verder te ontwikkelen in een plezierige en veilige omgeving, ieder op zijn of haar niveau.

Waar en wanneer

De loopscholing, voetbal- en keepersschool vinden op vrijdag plaats op de kunstgrasvelden bij VVOG en zullen naar verwachting in september weer beginnen.
Zodra bekend is op welke datum weer wordt begonnen zal dit bekend worden gemaakt op de website.