Train de trainer is terug!

7 Juni 2024 / Algemeen

Train de trainer is terug!

 

Vanaf komend seizoen wordt er een nieuw project gestart onder leiding van Eliza Umans. Eliza is de afgelopen zeven seizoenen actief geweest binnen de vereniging als jeugdtrainster van verschillende selectieteams in de middenbouw. Met haar ruime kennis en ervaring gaat ze uit eigen initiatief het concept 'train de trainer' nieuw leven inblazen.

Gedurende het seizoen zal er eens in de zes tot acht weken een themabijeenkomst worden georganiseerd, waarin zowel trainingstechnische als pedagogische onderwerpen aan bod komen. Vanuit haar eigen kennis en ervaring, opgedaan tijdens haar studie aan de CALO, wil Eliza trainers en leiders binnen VVOG die werken met de leeftijdscategorieën O8 tot en met O12 handvatten bieden voor het komende seizoen.

Tijdens de eerste trainersbijeenkomsten zal Eliza meer toelichting geven over de inhoud van dit mooie initiatief. Ben je al geïnteresseerd geraakt? Meld je dan aan via de onderstaande link.

https://forms.gle/f6EfTZAqzt5Yzb3E8

Heb je nog vragen aan Eliza, dan kun je met haar in contact komen via traindetrainer@vvog.nl.

Lees bericht

Week van de Scheidsrechter (5 t/m 12 oktober 2024)

17-10-2024

Scheids: bedankt. Elke zaterdag, zondag en soms zelfs doordeweeks staan ze voor ons klaar: de scheidsrechters! Zonder scheids, geen wedstrijd.

Lees bericht

JO19-3 krijgt training van Gert Kruys

16-10-2024

Afgelopen dinsdag heeft onze hoofdtrainer Gert Kruys, samen met assistent-trainer Dennis Scharrenburg, een training gegeven aan VVOG Harderwijk JO19-3.

Lees bericht

Kom jij ook naar PEC Zwolle - NAC Breda?

13-10-2024

Op zondag 20 oktober staat de spannende thuiswedstrijd PEC Zwolle – NAC Breda op het programma!

Nieuwsoverzicht Archief