G team zoekt deelnemers

4 September 2024 / Algemeen

G-voetbal is voetbal waarin een paar aanpassingen zijn verricht om het mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking mogelijk te maken om te genieten van het voetbal door in teamverband te trainen en wedstrijden te spelen. Het is bedoeld voor mensen die vanwege een verstandelijke en/of lichamelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden.

En………….laten we het bij VVOG nou belangrijk vinden dat deze groep er bij hoort en onderdeel is van onze mooie vereniging. Op dit moment is het zo dat we nieuwe mensen kunnen gebruiken in het G team van VVOG. Wij trainen iedere dinsdagavond met enthousiaste begeleiding van 19.00 tot 20.15, en spelen af en toe een oefenwedstrijd. Voor de toekomst willen wij graag competitie gaan spelen. Wanneer het G team een team is waarbij jij je als voetballer kan ontplooien, reageer dan op deze oproep. Of….misschien weet je iemand die geïnteresseerd is, vertel hem dan over deze oproep. Je ben van harte welkom bij VVOG. Opgeven en wil je meer info, neem dan contact op met senioren@vvog.nl

Lees bericht

JO14-2 Bedankt Teamsponsors Condoor en RFS Installatietechniek

16-09-2024

Dit seizoen schittert de JO14-2 weer in nieuwe kleding, mede dankzij de gulle steun van onze teamsponsors Condoor Door Solutions en RFS Installatietechniek.

Lees bericht

Kunstgrasveld VVOG Harderwijk officieel geopend

16-09-2024

Afgelopen zaterdag is veld 5 officieel geopend door voorzitter Gert Kan Krop en wethouder Onderwijs, Jeugd en Sport Marcel Companjen.

Lees bericht

Vooraankondiging ALV ZAVO

15-09-2024

Op maandag 7 oktober 2024 om 19.30 uur vindt de ALV van de ZAVO plaats.

Nieuwsoverzicht Archief