VOG VERKLARINGEN

7 September 2024 / Jeugd

Om de veiligheid binnen VVOG Harderwijk te waarborgen, wordt voor alle vrijwilligers die met jeugdleden werken binnenkort een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aangevraagd. Deze verklaring is drie jaar geldig.

Bij VVOG vinden we het essentieel dat iedereen kan sporten in een veilige en vertrouwde omgeving, vooral voor onze jeugdleden en kwetsbare groepen. Een VOG voor vrijwilligers die direct of indirect contact hebben met onze jeugdspelers is één van de maatregelen die we treffen om deze veilige omgeving te behouden.

In de komende periode zullen alle betrokken vrijwilligers een aanvraag voor een VOG ontvangen. Het is van groot belang dat de verklaring zo snel mogelijk wordt geretourneerd. Voor onze vrijwilligers zijn er geen kosten verbonden aan deze aanvraag. Meer informatie hierover ontvang je binnenkort per e-mail, dus houd je inbox goed in de gaten!

Voor meer details over ons beleid rond de VOG, kun je terecht op onze website via de volgende link:

Link: https://www.vvog.nl/clubinformatie/beleid/verklaring-omtrent-gedrag

Lees bericht

JO14-2 Bedankt Teamsponsors Condoor en RFS Installatietechniek

16-09-2024

Dit seizoen schittert de JO14-2 weer in nieuwe kleding, mede dankzij de gulle steun van onze teamsponsors Condoor Door Solutions en RFS Installatietechniek.

Lees bericht

Kunstgrasveld VVOG Harderwijk officieel geopend

16-09-2024

Afgelopen zaterdag is veld 5 officieel geopend door voorzitter Gert Kan Krop en wethouder Onderwijs, Jeugd en Sport Marcel Companjen.

Lees bericht

Vooraankondiging ALV ZAVO

15-09-2024

Op maandag 7 oktober 2024 om 19.30 uur vindt de ALV van de ZAVO plaats.

Nieuwsoverzicht Archief