Nieuwe opzet van de VVOG Harderwijk veiling!

12 September 2024 / Nieuwbouw

Nieuwe opzet van de veiling

Na het grote succes van de veilingen in 2019 en 2022, gaan we dit jaar weer een veiling organiseren. Vrijdag 22 november is het zover. Het veilingteam heeft gekozen voor een nieuw concept. Het wordt een spectaculaire veiling! Er is gekozen voor een unieke opzet namelijk een Veiling Dinner Show. Wij doen dat in de mooie evenementenzaal van Kok Experience in Harderwijk.

Tijdens deze bijzondere avond gaan we proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor twee belangrijke doelen: Verduurzaming van ons eigen sportpark en Stichting Support Casper.

De veiling is een belangrijk evenement voor onze clubkas. De kosten van onderhoud, vervanging en verbetering van onze accommodatie rijzen de pan uit. We zijn in 2018 begonnen met acties om nieuwbouw van o.a. de kleedkamers mogelijk te maken. Een deel van de gebouwen is aan een grote renovatie toe. De kantine hebben we inmiddels verbouwd en ook de bestuurskamer en het businesshome zijn grondig verbouwd. We zijn er nog niet, want op het lijstje staat ook nog een nieuwe representatieve zittribune en aanpak van de entree van het sportpark. Waar we nu eerst voor gaan is verduurzaming. Er liggen al plannen, maar die kunnen pas worden gerealiseerd als we met elkaar geld bij elkaar hebben gebracht. We hopen en verwachten dat onze leden (jullie) ons daar bij gaan helpen.

Stichting Support Casper

VVOG Harderwijk is al ruim 6 jaar ambassadeur van de stichting Support Casper. De stichting zorgt voor baanbrekend onderzoek naar de bestrijding van alvleesklierkanker. Wij dragen al 6 seizoenen het logo van de stichting op onze wedstrijdshirts. De stichting is super trots op onze vereniging.

 

Wil je meebieden reserveer een stoel:

Tijdens deze bijzondere avond op 22 november kun je genieten van een exclusieve tafel voor jou en je gasten. Hier wordt je getrakteerd op een heerlijk driegangendiner, zorgvuldig bereid door topchefs. Ondertussen word je vermaakt met live muziek en een inspirerende spreker. De bekende moppentapper/ stand up comedian Jeroen Smits zal voor een extra dimensie van de avond zorgen. Miss Nederland 2024 Amber Rustenberg is er ook bij. Voor slechts €125,- per stoel en € 1250,00 per tafel (excl. btw indien zakelijk) kun je deelnemen aan dit onvergetelijke evenement.

 

Veiling items:

Om van de veiling een groot succes te maken, zijn we nog op zoek naar bijzondere items en ervaringen die we kunnen veilen. Denk aan exclusieve producten, unieke belevenissen of diensten die je wilt sponsoren. Het gaat allemaal niet vanzelf en daarom vragen we alle leden van de vereniging mee te denken en zelf of via bijv. de werkgever mooie items te regelen. Twijfel je of iets geschikt is voor de veiling, neem dat gerust even contact met ons op. Wat we niet veilen, nemen we mee als prijs voor de grote loterij.

 

Advertentiemogelijkheden:

Naast de veiling brengen we ook weer een mooi magazine uit en gaan we met onze leden later dit seizoen nog de grote nieuwbouw loterij organiseren. Wij bieden ondernemers en andere belangstellenden de mogelijkheid om te adverteren in onze exclusieve veilingmagazine.

 

Vragen over een reservering of wil je een mooi veiling item aanbieden? Neem contact op met Antonio Vivas , Ben Jansen of Hubert Habers via veiling@vvog.nl of sponsorcomissie@vvog.nl

Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt!

 

Lees bericht

Enthousiaste jeugd coördinatoren gezocht!

17-09-2024

Draag jij onze mooie vereniging een warm hart toe en heb je wat tijd om een bijdrage te leveren aan het reilen en zeilen van die mooie club, lees dan snel verder!

Lees bericht

JO14-2 Bedankt Teamsponsors Condoor en RFS Installatietechniek

16-09-2024

Dit seizoen schittert de JO14-2 weer in nieuwe kleding, mede dankzij de gulle steun van onze teamsponsors Condoor Door Solutions en RFS Installatietechniek.

Lees bericht

Kunstgrasveld VVOG Harderwijk officieel geopend

16-09-2024

Afgelopen zaterdag is veld 5 officieel geopend door voorzitter Gert Kan Krop en wethouder Onderwijs, Jeugd en Sport Marcel Companjen.

Nieuwsoverzicht Archief