In memoriam: Hans Jansen

28 September 2024 / Algemeen

Ons bereikte het bericht dat Hans Jansen een V.V.O.G.’er in hart en nieren op 72-jarige leeftijd is overleden. Hans komt uit een echte voetbalfamilie. Van jongs af aan en zodra het mogelijk was ging hij voetballen. In de jaren zeventig en begin jaren tachtig volgde hij Bertus Hoeve op in de goal van het eerste elftal van de zaterdagafdeling van V.V.O.G. Harderwijk. Hans was jarenlang een betrouwbare sluitpost bij ons eerste elftal. Nadat hij afscheid had genomen als eerste keeper is hij nog jaren keeperstrainer geweest om zijn ervaring als keeper door te geven aan de volgende generatie.

Keepen deed hij niet meer maar voetballen bij de veteranen van V.V.O.G. Harderwijk deed hij nog wel. Menig goaltje heeft hij als spits nog meegepikt bij de “oudjes”.

Nadat hij gestopt was met werken zag je hem steeds meer op ons sportpark “De Strokel” maar nu als klusjesman. Aan menige verbouwing op ons sportpark heeft hij zijn steentje bijgedragen. De laatste jaren ging het met zijn gezondheid niet goed. Hij bleef wel op ons sportpark komen maar het lichaam liet hem steeds vaker in de steek. Wel was hij nog steeds een vaste bezoeker van ons eerste elftal bij de thuiswedstrijden maar ook bij uitwedstrijden ging hij steevast met de bus mee van onze Supportersvereniging ZAVO.

Een aantal weken geleden belandde hij in het ziekenhuis en is daar gisteren ook overleden. De bulderende lach van Hans zal nooit meer worden gehoord. VVOG wenst zijn kinderen met partner en kleinkind (eren) veel sterkte toe bij dit grote verlies.

Lees bericht

In memoriam: Hans Jansen

28-09-2024

V.V.O.G.’er in hart en nieren overleden.

Lees bericht

Zaterdag is Davi van Gilst pupil van de week.

26-09-2024

Zaterdag 28 september is Davi pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - Kolping Boys.

Lees bericht

Verkeersveiligheid de Strokel

23-09-2024

VVOG vraagt samen met de andere verenigingen aandacht voor de verkeersveiligheid in en om de Strokel.

Nieuwsoverzicht Archief