De VVOG Harderwijk veiling en waarom?

4 Oktober 2024 / Nieuwbouw

De VVOG veiling en waarom eigenlijk?

We hebben jullie in een eerder artikel geïnformeerd over de veiling. Voor de nieuwe leden is het misschien onduidelijk waarom we zo’n veiling organiseren. In 2018 zijn we gestart met de actie voor nieuwbouw en verbouw van onze accommodatie. Je kunt je voorstellen dat bijvoorbeeld kleedkamers aan vervanging of uitbreiding toe zijn. Niet alleen dat, maar denk ook aan de kantine, bestuurskamer en andere facilitaire zaken. Dan hebben we het nog niet eens over de materialen en vervanging van installaties. Je zult begrijpen dat dit allemaal veel geld kost. Geld proberen we met acties en donaties bij elkaar te krijgen. Andere optie zou zijn de contributie flink verhogen of mensen om een extra bijdrage te vragen, maar zo werkt dat niet. Het is belangrijk dat we allemaal ons steentje bijdragen en zoveel mogelijk meewerken aan die acties.

De veiling is er voor iedereen die mee wil doen. Leden en niet leden. Het wordt een geheel verzorgde avond met een drie gangen diner inclusief alle drankjes, hapjes, optredens en veel gezelligheid. De kosten voor deze geheel verzorgde avond bedragen € 125,- per stoel. Door de verkoop van stoelen en tafels voor 10 personen maken we het zoveel mogelijk kostendekkend (genoemd bedrag is voor particulieren incl.btw en voor zakelijke gasten excl.btw). 

Laten we er weer met zijn allen voor gaan.  We hopen op jullie steun en deelname voor een succesvolle veiling en mooi bedrag voor Support Casper.

Vragen over een reservering of wil je een mooi veiling item aanbieden? Neem contact op via veiling@vvog.nl of sponsorcomissie@vvog.nl

Lees bericht

VVOG in de media

04-10-2024

Nog op zoek naar een mogelijkheid de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten en VVOG te sponsoren? Kijk dan nu verder.

Lees bericht

ALV VVOG

04-10-2024

Op dinsdag 12 november 2024 organiseren we onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). De ALV start om 20.00.

Lees bericht

De VVOG Harderwijk veiling en waarom?

04-10-2024

We hebben jullie in een eerder artikel geïnformeerd over de veiling.

Nieuwsoverzicht Archief