Train de trainer is van start!

7 Oktober 2024 / Jeugd

Vorige week woensdag 2 oktober heeft de aftrap van train de trainer plaats gevonden onder leiding van Eliza Umans. Met een nog relatief kleine groep is er gestart met dit initiatief om trainers handvaten mee te geven gedurende het seizoen om de trainingen en wedstrijden goed te kunnen (bege)leiden. Door middel van een overzichtelijke presentatie in combinatie met duidelijke toelichtingen en interactie met de deelnemers wordt er positief terug gekeken op de eerste bijeenkomst. Op vooral pedagogisch vlak hoopt Eliza met haar ervaring trainers wat bij te leren. 

 

Heb je je nog niet aangemeld voor een volgende bijeenkomst maar ben je wel geinteresseerd om deze bij te wonen, stuur dan een mail naar traindetrainer@vvog.nl en meld je aan! 

Als club stimuleren wij trainers om eens een kijkje te nemen bij de bijeenkomsten omdat wij ervan zijn overtuigd dat spelers alleen maar beter worden wanneer zij de juiste begeleiding krijgen. Wij zijn ook erg trots om dit mooie project aan te kunnen bieden binnen onze club!

Lees bericht

Kom jij ook naar PEC Zwolle - NAC Breda?

13-10-2024

Op zondag 20 oktober staat de spannende thuiswedstrijd PEC Zwolle – NAC Breda op het programma!

Lees bericht

Zaterdag is Lisa Reijerse pupil van de week.

11-10-2024

Zaterdag 12 oktober is Lisa Reijerse pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SJC.

Lees bericht

Zaterdag is het druk bij het sportpark in verband met evenement bij Athlos.

11-10-2024

In verband mogelijke drukte oproep zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Nieuwsoverzicht Archief