Rikken Wonen&Slapen tekent bordsponsorcontract

19 December 2013 / Redactie / Algemeen

Nafthal Rikken was zeer betrokken bij de inrichting van het nieuwe VVOG sponsorhome en die binding willen wij vasthouden.

Rikken Wonen&Slapen is een familiebedrijf en dat zijn vaak de beste. We leren de exclusiviteit maar tegelijkertijd het kostenbesef van zoon Nafthal Rikken kennen als we hem betrekken bij de inrichting van het nieuwe VVOG Sponsorhome. En mensen, we zijn maar wat blij dat we dat gedaan hebben want het koppelt een moderne maar toch warme exclusieve uitstraling aan groot kostenbesef.

En daar staat Rikken Wonen&Slapen ook voor. Een kijkje op de website (www.rikkenwonen.nl) laat zien hoe lifestyle er uit kan zien. Ik kreeg er in ieder geval een warm thuisgevoel van. Klantvriendelijk en kwalitatief hoogstaand, dat is de lijfspreuk van Nafthal en dat hebben we mogen meemaken. Alhoewel niet in Harderwijk, nodig ik u toch uit een verrassend kijkje te gaan maken in het mooie pand aan De Noord in Dronten. Het is meer dan de moeite waard.

Zelf voetbalde Nafthal bij de jeugd van BAS in Biddinghuizen maar, zo zeg hij, het enthousiasme en de ambitie van VVOG heeft ook bij hem aanstekelijk gewerkt. Reden voor hem om het bestaande bordsponsorcontract uit te breiden en daar zijn wij hem zeer erkentelijk voor omdat wij gratis gebruik mochten maken van zijn inzicht en adviezen.

Wij heten Nafthal en Rikken Wonen&Slapen dan ook van harte welkom bij de VVOG familie

Nafthal Rikken breidt VVOG bordsponsorcontract uit

Nafthal Rikken tekent uitbreiding bordsponsorcontract Rikken Wonen&Slapen

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief