Voorverkoop eliteronde Vrouwen onder 19 in Ermelo en Harderwijk van start

12 Februari 2014 / Bestuur VVOG / Algemeen

Het Nederlands elftal voor vrouwen onder 19 jaar speelt vanaf 5 april in eigen land beslissende wedstrijden om plaatsing voor het EK 2014 in Noorwegen.

In Ermelo (op het terrein van DVS’33) en in Harderwijk (bij VVOG) treft de ploeg van KNVB-coach André Koolhof komende lente achtereenvolgens Turkije, Ierland en Oostenrijk. De voorverkoop voor deze interlands is begonnen.

Reserveren

Kaarten zijn vanaf heden te reserveren per e-mail. Dit kan via evenementen@dvs33.nl voor wat betreft de wedstrijden in Ermelo en/of via webredactie@vvog.nl als het gaat om het bezoeken van een of meerdere van de interlands in Harderwijk. Vermeld hierin je contactgegevens, om hoeveel kaarten en om welke wedstrijd(en) het gaat. Tickets kosten € 4,- voor een zitplaats op de hoofdtribune, € 3,- voor overige (staan)plaatsen en groepen vanaf tien personen betalen € 2,- per persoon. Vanaf maandag 17 februari zijn de kaarten eveneens verkrijgbaar in de kantines van DVS’33 en VVOG. Meer info over de kaartverkoop is te vinden op onsoranje.nldvs33.nl en vvog.nl.

Het volledige speelschema is als volgt:

Zaterdag 5 april 2014

16.00 uur: Oostenrijk-Ierland (DVS’33, Ermelo)

18.30 uur: Nederland-Turkije (VVOG, Harderwijk)

 

Maandag 7 april 2014

17.00 uur: Oostenrijk-Turkije (VVOG, Harderwijk)

19.30 uur: Ierland-Nederland (DVS’33, Ermelo)

 

Donderdag 10 april 2014

19.00 uur: Turkije-Ierland (VVOG, Harderwijk)

19.00 uur: Nederland-Oostenrijk (DVS’33, Ermelo)

 

Het nationale team voor Vrouwen onder 19 speelde zondag 9 februari een oefeninterland in en tegen België, met als resultaat een 0-3 overwinning. Ook de oefeninterlands tijdens het La Manga-toernooi in Spanje, vanaf 8 maart 2014 tegen Schotland, Italië en Noorwegen, zijn onderdeel van de voorbereiding op de beslissende interlands op Ermelose en Harderwijkse bodem. Coach Koolhof: “We hebben een goede kans ons te plaatsen. Van Turkije moeten we kunnen winnen en ook Ierland kunnen we normaal gesproken verslaan. De derde wedstrijd, tegen Oostenrijk, wordt wellicht cruciaal. Veel van hun speelsters zitten op een internaat en zijn de hele dag met voetbal bezig. Zo hebben ze zich sterk ontwikkeld en spelen ze heel verzorgd voetbal. Maar als gezegd ben ik hoopvol, ook al omdat ik bij onze laatste activiteiten verrast was door de ontwikkeling van onze speelsters.''

Deelname aan de zogenaamde eliteronde van het ‘UEFA European Women's Under-19 Championship’ in april dankt de ploeg aan de winst in de eerste EK-kwalificatieronde in september 2013, met zeges op Bosnië en Herzegovina (2-0), Malta (3-0) en Servië (3-0).

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief