Theatervoorstelling Wel Winnen, he!

18 Maart 2014 / Vrijwilligerscommissie / Vrijwilligers

Kaartjes voor deze voorstelling in Theater Harderwijk worden gratis aangeboden door de Gemeente Harderwijk.

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportclubs. 

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit? Deze leuke show mag je zeker niet missen!

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

De sportbonden en NOC*NSF bieden jou een hoge korting aan. Zo kost een kaartje normaal gesproken slechts € 5 (normale prijs € 20). aan. Dankzij de gemeente Harderwijk betaal jij echter helemaal niks.

Aanmelden kan door op onderstaande link te klikken

KLIK HIER VOOR HET BESTELLEN VAN KAARTJES!

Je komt dan op een internetsite waar je aan de rechterkant kunt doorklikken op ‘Ticket boeken’. Je komt dan bij een invulblad die volledig ingevuld moet worden.

Helaas is er geen mogelijkheid om meerdere kaartjes tegelijk te bestellen. Mocht je voor meerdere vrijwilligers de kaartjes willen bestellen, dan is dat best veel werk. In dat geval ook 1 kaartje bestellen en aan Kasper Doesborgh van Gemeente Harderwijk (mailadres: k.doesborgh@harderwijk.nl) doorgeven dat je met meerdere personen wilt komen. Geef dan wel duidelijk aan van welke vereniging je bent en hoeveel kaartjes je wilt. Het is welk belangrijk zelf al 1 kaartje te bestellen!

Om alvast in de sfeer te komen, is onderstaand filmpje misschien leuk om te bekijken:


Theatervoorstelling Wel winnen he

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief