Willem Bleijenberg winnaar TimeFlex Keepersbokaal

30 April 2014 / Redactie / Algemeen

Willem Bleijenberg van de D6 werd gisteravond de nieuwe trotse kampioen van de TimeFlex Keepersbokaal 2013-2014.

Met de penaltybokaal werd het seizoen van de VVOG TimeFlex Keepers Academy 2013-2014 op een waardige manier afgesloten. Deze speciale keepersavond werd gesponsord door Carrosseriefabriek Harderwijk en daar waren we weer zeer mee verguld.

Met verbeten blikken trachten de VVOG keepers schoten van collega strijders onschadelijk te maken. Kijk maar eens op de bijgaande fotosessie die hierover gemaakt is. Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn en dat werd dus Willem. Het plezier bij de anderen was er echter niet minder om en dat is goed te zien aan de groepsfoto. Ook dit jaar bedanken wij weer alle mannen die zich onder leiding van Arjan Leichtenberg hebben ingezet om de TimeFlex Keeprsacademy weer tot een succes te maken. En nu op naar het volgende seizoen.

VVOG keepers strijden om TimeFlex Keepers Penaltybokaal

Fanatiek streden de VVOG keepers om de TimeFlex Keepers Penaltybokaal

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief