Vakmanschap is meesterschap

3 Juli 2014 / Redactie / Algemeen

Ondertussen gaan in het clubgebouw de noeste vrijwilligers en bevriende bedrijven door met het creëren van de ene metamorfose na de ander.

Als u nu de foto's gaat zien van onze gerenoveerde toiletruimte, wrijf dan 2 keer in de ogen, knijp in uw armen, zeg tegen uw vrouw dat het niet waar kan zijn, want u waant zich in de chique omgeving van hotel De Heerlijckheid. Mensen, wat wordt dat mooi. De mannen van Van den Os installatie bedrijf, hoe diep kunnen ze zinken, wagen zich zelfs onder de vloer.

Vakmanschap is meesterschap, dat laat meesterschilder Van Gogh alias Kees Lubbersen weer eens zien in het clubgebouw zelf. En die keuken is die keuken niet meer dat is een "Beleving aan het worden". Keukenveteraan en "the boss" himself Tinus Vermeer, wrijft zich de handen al warm bij de gedachte wat daar allemaal niet mogelijk gaat worden.

Ondertussen zijn de kozijnen aan de beurt en dat was ook niks te vroeg volgens opperstalmeester Hans Jansen, vroeger ook nog geducht keeper van het eerste dus dat zit wel goed. En hij wordt daarbij ondersteund door onze held van VVOG die nog even moet wachten voordat 't ie eindelijk bij Vitesse aan de slag kan (veel te lange vakantie). Maar je ziet dan weer waar het goed voor is. Goed mensen, ik ga stoppen want het kwijl komt inmiddels uit de mondhoeken gelopen. De opperoppergoeroe Du Bois heeft, zo zegt hij, nog veel meer in petto en daar zien we dan ook met grote spanning naar uit.




 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief