Veluvia wedstrijdsponsor bij VVOG - WHC

19 September 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Kent u die bijzondere plek aan de haven in Harderwijk? Vroeger verrichte handige mannen hier noeste arbeid op de scheepstimmerwerf. Verschillende vissersschepen van weleer zijn hier gebouwd of gerepareerd. Nu geniet u onder het genot van een kop koffie met lekkers van het uitzicht over de haven. Aan uw voeten ligt nog het hellingbed en u waant zich even terug in de tijd terwijl de kok uw lunch of diner voorbereid.

Park & Lunch

Want lunchen dat kan bij Veluvia! U parkeert uw auto gratis voor de deur en wandelt zo de monumentale helling op. In het Kombuis bereidt de kok toepasselijke gerechten, terwijl uw gastvrouw u het naar uw zin maakt met iets lekkers vanonder de kurk of juist een verfrissend drankje.

Park & Hap

Na een zakelijke bespreking of een vermakelijke middag in Harderwijk ontspant u onder het genot van een hapje en een drankje. De borrelhap met huisgerookte zalm, bitterballen of juist het Veluwemeer plankje met zalm, paling en makreel. Het staat dagelijks op het menu. Net als de keuze in vis of vlees op de avondkaart voor de legere maag.

Herinnert u zich deze nog?

Als u bij Veluvia bent, loopt u eigenlijk rond in een openlucht museum. Op vrijdag smeedt de smid het ijzer als het heet is en op zaterdag hangen verschillende soorten vis te roken in de rookkast. De molen draait en de helling ruikt nog naar teer, verf en geslagen touwen. Binnen draaien oude films en met de terugkeer van de Vischafslag in de toekomst, bevindt u zich op een bijzondere locatie. We verwijzen u graag naar de website van Veluvia voor meer informatie.

Winterprogramma

Het komende najaar en winter staat boordevol activiteiten op de helling: 
Elke 2e vrijdag van de maand  VRIJdagMIddagBOrrel (ook wel VRIJMIBO) 
25 oktober 2014 - Jazzavond
21 november 2014 - Wijnproeverij
25 januari 2014 – Wijn- en Spijsavond

Altijd Welkom

Kortom, zin in iets anders? Iets lekkers? Een bijzondere locatie? Komt u dan vooral naar de helling en geniet! U bent Altijd Welkom! Ook voor uw feestje of party. De gastvrouwen Ruth, Jacolien & Astrid zullen u van harte ontvangen.

Voor meer informatie verwijzen u graag naar de website van Veluvia.

.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief