Paul Rosenmöller, VVOG én de gezonde sportkantine

17 November 2014 / Redactie / Algemeen

Supertrots zijn wij dat VVOG de 300e gezonde sportkantine in Nederland is en dat vieren we zaterdag 22 november uitgebreid. Kom ook !.

In Harderwijk zijn sinds september 4 buitensportverenigingen (VVOG, MHC De Mezen, CKV Unitas en Zwart Wit ’63) gestart met de implementatie van De Gezonde Sport Kantine. Meedoen aan dit landelijke project is een mooie manier voor verenigingen met een eigen kantine om bij te dragen aan het bevorderen van een gezonde leefstijl van kinderen. Precies dat is namelijk wat JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) – Harderwijk wil bereiken. We zijn er enorm trots op dat verenigingen uit de gemeente Harderwijk hieraan meedoen!

Aankomende zaterdag 22 november 2014 wordt de 300ste Gezonde Sportkantine van Nederland geopend bij VVOG.De dag zal gevuld zijn met verschillende activiteiten rondom bewegen en gezondheid. Daarnaast is er ook een officieel gedeelte waarbij de kantine officieel geopend wordt door de Paul Rosenmöller, ambassadeur van het Convenant Gezond Gewicht. Tevens zullen Kasper Doesborgh (JOGG-regisseur van Harderwijk), Helen Verwaart (De Gezonde Sportkantine), de wethouder gemeente Harderwijk  en  de voorzitter van VVOG ook spreken.

De grote kick-off bij VVOG wordt ook gebruikt om de starterspakketten van de overige deelnemende verenigingen uit te delen. Zwart-Wit ’63, De Mezen en Unitas worden daarom ook uitgenodigd. Daarnaast worden ook andere buitensport verenigingen uitgenodigd, zodat de Kick Off ook ter inspiratie kan dienen voor deze verenigingen.

Het programma zal er als volgt uit gaan zien.
09.30-14.00 uur: Voetbalactiviteiten voor de jeugd op veld 5.
12.00-13.00 uur:  Officiële  opening in de kantine met gastsprekers.

Er is een hartstikke leuk voetbalcircuitje opgezet voor de jeugd dat bestaat uit een interactieve voetbalmuur (SUTU WALL)

De PANNA KNOCK OUT BOWL

En natuurlijk ook de PENALTY SHOT

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief