VVOG E1 door naar kwartfinale DEEN Cup

18 Februari 2015 / Redactie / Algemeen

Door een 3-1 overwinning op ADO '20 E1 uit Heemskerk speelt VVOG E1 op 20 maart de kwartfinale van de DEEN Cup.

Alle wedstrijden om de DEEN Cup beginnen met het nemen van 3 penalty’s. Indien de wedstrijd zelf in een gelijkspel eindigt, gaat de winnaar van de penalty's door naar de volgende ronde!

VVOG scoorde de eerste twee penalty’s door Marien en Twan en doordat Roan de eerste stopte en de tweede door ADO’20 werd naast geschoten was de derde penalty niet meer noodzakelijk.

VVOG begon gelijk goed aan de wedstrijd, waar men vooraf dacht dat dit een hele moeilijke wedstrijd zou worden had VVOG de touwtjes stevig in handen! VVOG was constant op de helft van ADO’20 te vinden. De jongens van trainers Eric Jansen en Stijn Merkenstein waren niet van plan de goede start op te geven. Na een cornerbal die achter werd geschoten door ADO’20 hervatte keeper Roan met een snelle spelhervatting en stuurde Twan met een 1:1  de diepte in die met een lob over de keeper de 1-0 scoorde. Daarna bleef VVOG aandringen en scoorde Twan ook nog eens de 2-0. En als ADO’20 er nog eens uitkwam stond daar een blok met verdedigers die bijna niet te passeren waren. Deze stoere mannen waren Filip, Bram en Tijmen. Het middenveld met Matz en Bilal en Marien zorgde voor constante aanvoer naar de spitsen Pamir en Twan.

Toen Pamir de 3-0 maakte was de wedstrijd eigenlijk gelopen omdat ADO’20 nu nog 4x moest scoren. Roan had nog een paar cruciale reddingen en toen ADO’20 voor de eerste keer langs Roan kwamen was het Tijmen die de tegenstander met een mooie sliding van het scoren afhield! In de laatste minuten scoorde ADO’20 nog 1x maar de wedstrijd was toen eigenlijk al gespeeld. De aanwezige ouders, vriendjes en overige supporters hebben weer genoten van VVOG E1 en dit betekent dat we dit seizoen voor de derde keer naar FC Volendam afreizen.

De volgende tegenstander is EVC E1 uit Edam!

EVC won met 1-0 en VVOG won met 3-1. Beide teams gaan door naar de kwartfinale en spelen op vrijdag 20 maart om 18:15 uur tegen elkaar voorafgaand aan de wedstrijd FC Volendam – Helmond Sport.

Twan

Twan in de achtervolging

 

E1 Deen Cup


Bram Hakvoort na overwinning tijdens DEEN Cup

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief