FLYNTH adviseurs & accountants is wedstrijdsponsor

25 Maart 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

FLYNTH adviseurs & accountants is zaterdag wedstrijdsponsor bij VVOG-Flevo Boys. Een logische combinatie

FLYNTH is hoofdsponsor van Flevo Boys en ook bij VVOG gewaardeerd Businessclublid. De combinatie met deze wedstrijd was daarmee gauw gelegd en wij zijn trots dat FLYNTH wedstrijdsponsor van VVOG-Flevo Boys zal zijn.

De adviseurs en accountants van Flynth helpen ondernemers graag met het realiseren van hun ambities en doelen. Dat doen we heel bewust met actuele cijfers waarmee ondernemers vooruit kunnen kijken, met plaats- en tijdsonafhankelijke dienstverlening én met heldere prijzen. Onze betrokkenheid maakt van Flynth veel méér dan een advies- en accountantsorganisatie. Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. We weten wat er speelt in de regio Harderwijk.

Vertrouwen is essentieel voor succes. Net als sporters is het ook voor ondernemers essentieel om kansen te zien én te pakken. Flynth helpt daarbij. Met een heldere blik op zaken en een no-nonsense aanpak. Wij praten en denken intensief met ondernemers mee over hun doelen en het nemen van beslissingen op basis van actuele cijfers. Zodat zij de kansen kunnen pakken, als ze zich voordoen.

We weten dat ondernemen topsport is. De beste bedrijfsresultaten worden gehaald als er een goede balans is tussen werk en privé. Voor veel ondernemers vormt een actief sportleven of het bezoeken van een wedstrijd een bron van ontspanning. Een uitlaatklep, die zorgt voor nieuwe inspiratie. Flynth begrijpt dat en is daarom Businesslid- en wedstrijdsponsor van VVOG. !

Arjan van Asselt
Flynth adviseurs en accountants, Harderwijk

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief