Begrafenis Martin Roelofsen

7 April 2015 / Redactie / Algemeen

Ons oud eerste elftalspeler Martin Roelofsen wordt vandaag begraven. Graag nodigen wij u uit om afscheid te nemen van Martin.

Morgen, woensdag 8 april wordt Martin begraven. Van half elf tot kwart over elf is er gelegenheid tot condoleren in de kerkzaal van Verpleeghuis Sonnevanck. De begrafenisdienst begint om half twaalf in de aula van de oude begraafplaats Oosteinde aan de Oostergaarde. Om plus minus één uur zal de begrafenis aldaar gaan plaatsvinden.

Martin was een rustige linkerverdediger met een goed speloverzicht. Hij maakte deel uit van het elftal dat in het seizoen 1968/1969 landskampioen bij de amateurs werd. Hij voetbalde vanaf 1961 tot 1973 in het eerste en bleef zijn club altijd trouw bezoeken tot dat dit door zijn ziekte niet meer mogelijk was. U ziet Martin hier op de 4e positie van links (staand).

Martin was een graag gezien man. Wij begrijpen de leegte die hij achterlaat bij zijn naaste familie en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte in deze moeilijke dagen en de kracht om dit verlies te kunnen dragen.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief