VVOG B1 naar finale van nacompetitie

2 Juni 2015 / Redactie / Jeugd

De B1 heren hebben welverdiend de finale bereikt in de nacompetitie voor promotie naar de vierde divisie.

In de eerste ronde van de nacompetitie werd twee keer gewonnen van Alcides B1 uit Meppel (uit 1-4, thuis 4-2). De tweede ronde begon met een uit-overwinning in Zwolle tegen WVF. De return wedstrijd in Harderwijk eindigde in een 0-2 nederlaag. Omdat VVOG in de eerste wedstrijd drie keer wist te scoren, plaatstsen de jongens van de B1 zich ondanks de nederlaag voor de finale. 

Deze finale wedstrijd met als tegenstander Velocitas 1897 B1 (Groningen) wordt gespeeld op neutraal terrein bij Alcides in Meppel. De wedstrijd start om 14.30 uur en de winnaar promoveert naar de 4e divisie.

Langs deze weg wensen we de spelers en de begeleiders van onze B1 heel veel succes!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief