Het Grote Avontuur voor VVOG Zondag gaat beginnen

5 Juni 2015 / Redactie / Algemeen

De mannen raasden dit seizoen naar het kampioenschap. Een noodzakelijke tussenstap op weg naar het Grote Avontuur.

Er was eens een idee van een hechte groep vrienden die én met elkaar wilden voetballen maar dan ook nog voor het “echie”. Zij wisten ook, dat zonder een heuse “roerganger” met sporen in datzelfde voetbal, het moeilijk zou worden. En dus spraken ze met Mustafa Benali met roots in het betaalde voetbal. Een man ook, die niet alleen verstand had van voetbal, maar ook de gave om mensen te binden . En wellicht nog belangrijker, de spelregels voor succes bij te brengen. Hard werken, gedisciplineerd zijn, als groep en individueel willen leren, kritiek kunnen verdragen maar bovenal een voorbeeld zijn voor je omgeving. RESPECT altijd en overal. En die mengelmoes van talenten begon zich geleidelijk aan te vormen tot een hechte groep gefocust op het kampioenschap. We wisten als bestuur dat de vervolgvraag zou komen. Mustafa en zijn mannen wisten wat er van hen zou worden verwacht. Zorg voor kader, zodat de ontwikkeling binnen en buiten het veld, gecontinueerd en geprofessionaliseerd wordt en je de DROOM verder kunt waarmaken.

En dat, beste mensen, is gelukt.  Het Grote Avontuur voor VVOG Zondag 1 kan gaan beginnen. Grote voorbeeld, zo zei Mustafa toen ik hem sprak, is MAGREB 90, dat 6 jaar op rij wist te promoveren en komend seizoen in de Topklasse uitkomt. Zo snel zal het, zo verwacht hij, bij VVOG niet gaan maar hij droomt er wel van elk jaar stappen te kunnen gaan maken. En het zijn niet de minsten die hem daarbij gaan helpen. Zo bestaat het technisch kader naast Mustafa Benali, uit Sven Bosch voormalig jeugdtrainer bij Ajax en nu werkzaam bij FC Almere City. Hassan Bousselham gaat het tweede elftal trainen en met hem halen ze een beroemdheid uit het verleden binnen. Hassan speelde van 1981 tot 1987  in het Marokkaanse nationale elftal en voetbalde daarnaast ook nog tegen beroemdheden als Michel Platini en Karl Heinz Rummenige. Voetballend komen er verschillende versterkingen bij. Wat dacht u van Yessin Achaibi, die op het punt stond om naar Nunspeet 1 te gaan maar nu kiest voor VVOG Zondag 1. En Ali al Quoraishi en Michel Hofman komen over van buurman Zwart Wit.

Ook op sponsorgebied is al het nodige werk verricht. Naast steun van hoofdsponsor PERFORMANS Uitzendbureau, zal er ondersteuning zijn van  IBM Lifttechniek, GIMPIO Schoonmaak, JAMAL RAOUDI Bestratingen, SADIK Barbershop en FRESH Technology.

Het voorbereidend werk is gedaan (wat zal die zomerperiode nog (te) lang duren). De mannen van VVOG Zondag 1 gaan in het nieuwe seizoen op de laagste trap beginnen, de 5e Klasse der KNVB en we gaan we ze met belangstelling en met een diepe buiging ondersteunen. En met VVOG Zondag 1 gaan ook VVOG Zondag 2 en VVOG Zondag 3 aan een nieuw tijdperk van het voetballen bij VVOG beginnen. Dat is een nieuw begin, met ongetwijfeld goede tijden en slechte tijden maar we gaan d’r wel met z’n allen voor. We gaan jullie daarin steunen en wensen iedereen daarbij ontzettend veel kracht en succes. FORZA VVOG Zondag !!! .

De organisatie van de zondagafdeling zal bestaan uit Marcel Besselsen  en Moussa Bouyaddou (coördinatie)Oussama el Hajjaji (Coordinator Stewards),Theo Janssen (Opvang scheidsrechters) Mohammed Andalousi, Gerrit Van Putten, Berend van Ark (Kantine).
Moestafa Benali (Trainer 1e elftal), Fred Dijkstra (Assistent-trainer 1e elftal), Ahmed Aheddouch (Leider 1e elftal)Bilal el Mesbahi (Leider 1e elftal)

Hassan Bousselham (Trainer 2e elftal), Mohammed el Ousrouti (Assistent-trainer/Leider 2e elftal)


Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief