PSV directeur Toon Gerbrands bij seizoensopening VVOG

21 Augustus 2015 / Redactie / Algemeen

Niemand minder dan algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV is hoofdgast tijdens de seizoensopening van VVOG op woensdag 2 september

Woensdagavond 2 september zijn we te gast in het spiksplinternieuwe complex van Bowling Harderwijk aan de Kolbaanweg met als hoofdgast Toon Gerbrands en uiteraard special guests van onze hoofdmacht VVOG 1.

Toon Gerbrands was jarenlang actief als volleyballer, waarvan acht jaar in de eredivisie en eerste divisie. Vervolgens werd hij volleybalcoach maar was ook nog even actief als milieuambtenaar in Harderwijk. Onder zijn leiding haalden volleybalbalteams vier landstitels. Gerbrands was tevens bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam dat een Europese titel behaalde en zich voor de  Olympische Zomerspelen 2000 in Sydney plaatste.

Hij was naast sportcoach ook manager en directeur van de DSB-schaatsploeg. In 2002 maakte hij als directeur de overstap naar AZ. Met de  Alkmaarse club  werd hij  landskampioen in het seizoen 2008 – 2009 en pakte AZ de bekerwinst in 2013. Na 12 succesvolle seizoenen bij AZ maakte hij in 2014 de stap naar Eindhoven als algemeen directeur bij de voetbalclub PSV. In zijn eerste seizoen behaalde hij daar direct succes met het winnen van de landstitel.

Het programma van de VVOG Business Commissie staat dit seizoen in het teken van het thema “Samenwerking” en dat sluit prima aan bij de kernboodschap van Toon Gerbrands. In presentaties legt hij de nadruk, ondersteund door ervaringen vanuit de praktijk, op het belang van samenwerking, inspirerend leiderschap en daarbij een goede communicatie. De presentaties die Toon Gerbrands hierover geeft zijn niet alleen bruikbaar voor managers uit de sport, maar ook voor managers uit het bedrijfsleven.

De VVOG Businesscommissie bouwt in het nieuwe seizoen verder aan een professionele uitstraling met inspirerende sprekers voor een steeds groter wordende groep van ondernemers die we daarmee zowel als mens als zakelijk willen verrijken.

De seizoensopening is dan ook speciaal bedoeld voor alle VVOG Business sponsoren van groot tot klein en voor bijzondere door de VVOG Businesscommissie uitgenodigde gasten en relaties.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief