VVOG start voetbalschool voor de allerkleinsten

27 Augustus 2015 / Jeugd

Jeugdcommissie VVOG maakt speerpunt van voetbalopleiding voor jongste jeugd.

De VVOG ING Voetbalacademie is een gewaardeerd opleidingsinstituut bij VVOG. Inmiddels is zoveel ervaring opgedaan dat VVOG met een uniek concept van een voetbalschool voor de allerkleinsten gaat beginnen. De VVOG DOLFIJN VOETBALSCHOOL voor jongens en meisjes van 4 t/m 6 jaar gaat vanaf 29 augustus 2015 van start met een inloopdag.

De groep van jongens en meisjes van 4 en 5 jaar start in de DOLFIJN klas. Ondersteund door een deskundige begeleiding wordt op een speelse wijze kennis gemaakt met de eerste stapjes op weg naar een voetbalopleiding waarin maximaal voetbalplezier en maximale talentontwikkeling voorop staan. Net zoals bij het zwemmen krijgen de jongsten na afloop van het seizoen een heus voetbaldiploma.

De groep jongens en meisjes van 6 en 7 jaar start in de ORKA klas en ook zij krijgen na afloop van het seizoen een prachtig voetbaldiploma. Het grootste verschil met de jongsten is dat zij behalve op de woensdag ook op de zaterdag trainen.

Volgens Gert Jan Krop en Antonio Vivas wil VVOG hiermee in hoofdzaak twee doelen realiseren namelijk het voor ouders en kinderen aantrekkelijk maken om bij onze mooie familieclub te komen voetballen maar ook om nog vroeger te starten met een gedegen voetbalopleiding. Via het digitaal voetbalvolgsysteem ontstaat daarnaast ook steeds vroeger en beter beeld van de ontwikkeling en talenten van elke jongen en meisjes. Maar naast talentontwikkeling staat het voetbalplezier voorop. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders. De uitreiking van het voetbaldiploma moet daarmee symbolisch de waardering zijn voor de kinderen, ouders en de club.

Inschrijven kan hier

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief