Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten Respect & Fairplay sponsor

7 September 2015 / Redactie / Sponsors

VVOG gaat in het nieuwe seizoen actief werken aan  Respect & Fairplay en wordt daarin bijgestaan door Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten

Door een aantal incidenten op de Nederlandse voetbalvelden is het onderwerp Respect & Fairplay een blijvend aandachtspunt voor voetbalclubs. In het nieuwe seizoen gaat VVOG dankzij een bijzondere Respect & Fairplay sponsoring van Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten dit onderwerp vertalen in concrete maatregelen. Zo zal  er een commissie Respect & Fairplay ingesteld worden die het bestuur aan de hand van het Fairplay reglement  zal adviseren over het bevorderen van Respect & Fairplay maar daarnaast ook ingaat op vormen van ongeoorloofd gedrag in en buiten de velden. Het gebeurt al door de jeugd, maar we gaan ook bevorderen dat  wij onze tegenstanders door een handdruk vooraf een sportieve wedstrijd wensen en hen na de wedstrijd bedanken door een handdruk voor de sportief verlopen wedstrijd. We gaan –in overleg met hen- onze scheidsrechters vragen om punten aan onze teams te geven voor sportief gedrag. Aan het einde van het seizoen wordt de“Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten Fairplay cup” uitgereikt aan het team met de hoogste punten. Al onze (club)scheidsrechters krijgen een goed zichtbaar logo met daarop de tekst: “Respect & Fairplay Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten” .

Bij de ingang van ons sportpark laten we met een goed zichtbaar bord zien wat onze belangrijkste “Respect & Fairplay Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten” regels zijn. Deze regels zullen elke zaterdag ook te zien op het scherm in ons clubgebouw en (bij thuiswedstrijden) in het VVOG Businesshome.

En bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal zal de speaker aandacht geven aan Respect &Fairplay. Verder komt er op het hoofdveld een groot bord met de tekst  “Respect & Fairplay Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten”. Op onze website wordt een aparte rubriek “Fairplay” ingericht . In deze rubriek is te lezen wat wij bij VVOG als normaal en positief gedrag zien, wat we doen om Respect & Fairplay positief in beeld te brengen, wie er in de commissie Respect & Fairplay zitten en wat hun taken zijn, het Fairplay plan en reglement alsmede een formulier om digitaal incidenten in te sturen.  We organiseren in overleg met onze scheidsrechters voor spelers, begeleiders, trainers en andere belangstellenden één keer per seizoen een spelregelavond en één keer per jaar organiseren we in samenwerking met Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten een speelzaterdag waarin Respect & Fairplay het centrale thema zal zijn.

Natuurlijk kan niet alles in één keer maar door met z’n allen aan dit beleid te bouwen zorgen we dat Respect & Fairplay bij VVOG met een hoofdletter kan worden geschreven mede dankzij Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten.

 

Lees bericht

VVOG niet akkoord met indeling 3e Divisie

25-06-2017

Het bestuur van VVOG heeft samen met 9 andere verenigingen een brandbrief gestuurd aan de directeur amateurvoetbal bij de KNVB, waarin ze krachtig protesteren tegen de voorlopige indeling van de Derde Divisie zaterdag.

Lees bericht

Wim Kroes opvolger Martin Doornhof bij VVOG 2

23-06-2017

Ondanks eerdere andere berichtgeving hebben VVOG en Martin Doornhof helaas geen overeenstemming kunnen bereiken over het nieuwe seizoen. Een oude bekende van de club wordt zijn opvolger.

Lees bericht

Contributie 2017-2018

23-06-2017

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat is er gewijzigd m.b.t. de contributie?

 

Nieuwsoverzicht Archief