VVOG plaatjes sparen bij Winkelcentrum Drielanden!

11 September 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

De droom van deze VVOG leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere VVOG leden zijn volgend jaar verkrijgbaar bij Winkelcentrum Drielanden in Harderwijk.

Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. 
 
Winkelcentrum Drielanden heeft ons bestuur enige tijd geleden benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Winkelcentrum Drielanden is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie: Dolfijntjes, gehele F, E, D & C jeugd, MC1, MB1, B1, A1, JG1, G1, VVOG Zondag 1, Dames 1 & Heren 1. Van de overige A & B elftallen wordt een teamfoto in het boek opgenomen.
 
Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op zaterdag 19 en zaterdag 26 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. 

 

 
Om alles in goede banen te leiden wordt een schema opgesteld, welke via de betreffende coördinatoren gedeeld wordt met de trainers & leiders. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie. 
 

Mis deze unieke kans niet!

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief