G-voetbal en RESPECT & FAIRPLAY zaterdag in de schijnwerpers

25 September 2015 / Redactie / Algemeen

Het wordt een mooie zaterdagmiddag met de topper VVOG-AZSV maar ook met speciale aandacht voor het G-voetbal en RESPECT & FAIRPLAY.

Uiteraard hopen we dat onze toppers er in slagen om zaterdagmiddag de punten in Harderwijk over de streep de trekken. Maar er zijn meer zaken die deze zaterdag een bijzonder tintje geven.

CAREANDER TROTSE SPONSOR VAN HET VVOG G-VOETBAL.
Deze zaterdag is bijzonder omdat we de unieke mogelijkheid van het G-voetbal bij VVOG weer even onder de aandacht willen brengen. Dankzij helden als Wim Blom, Dick van Zwietern, Karin Mantingh, Cees Smitshoek, Jan Herzog, Wim Jansen, Marja Hoekstra, José Verhoeven en al die ouders en spelers kennen we bij VVOG die prachtige samensmelting van iedereen die bij ons willen voetballen. Daarvoor onmetelijke dank. Dat geldt ook voor CAREANDER die een warm pleitbezorger is van deze tak bij VVOG. Zij hebben er wederom voor gezorgd dat alle teams en begeleiding er vanaf dit seizoen weer pico bello bij lopen en daarom is CAREANDER deze zaterdagmiddag een terecht wedstrijdsponsor.

 

RESPECT & FAIRPLAY HOOG IN HET VAANDEL DANKZIJ VAN ZEIJL BIJL AARTSEN ADVOCATEN.
VVOG gaat dit seizoen RESPECT & FAIRPLAY in de schijnwerpers plaatsen met concrete en actieve maatregelen. De belangrijkste maatregelen zijn:

  1. Instellen van een commissie Respect & Fairplay die bestuur adviseert over klachten en over het nemen van Respect & Fairplay bevorderende maatregelen.
  2. De mogelijkheid om via een digitaal formulier vormen van ongeoorloofd gedrag in en buiten de velden te melden aan de Commissie Respect & Fairplay.
  3. Bevorderen dat spelers elkaar voor en na de wedstrijd een hand geven en bedanken (gebeurt al bij de jeugd)
  4. Aan het einde van het seizoen het uitreiken van een Fairplay Trofee aan het volgens de scheidsrechters meest sportieve team.
  5. De organisatie van een spelregel quiz.

Deze maatregelen worden mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten. Om dat te vieren zal zaterdag omstreeks kwart over twee de officiële onthulling van het RESPECT & FAIRPLAY bord aan de ingang gaan plaatsvinden. En uiteraard is ook Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten als speciale dank voor de sponsoring wedstrijdsponsor.

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief