Breaking nieuws en andere zaken

10 Februari 2016 / Redactie / Nieuws van het eerste

Over tandenknarsen, verwerken en breaking spelersnieuws. Lees vooral rustig verder.

Breaking spelersnieuws.
Hoe kon het ook anders, bovenaan de topscorerlijst en in topvorm. Het was zeer verleidelijk voor dit aanvalsduo om in te gaan op de attractieve aanbiedingen zelfs van clubs in de nabijheid. Maar toch, deze groep is een hechte eenheid met een missie. Stick together is een mooie uitdrukking, bij elkaar blijven. Met de hulp van de Groen-Witte karavaan is het gelukt om zowel Jeremy de Graaf als Pernelly Byia nog een nieuw seizoen voor VVOG te behouden. Daar zijn we verschrikkelijk trots op. In het verlengde hiervan verwachten wij u zeer binnenkort opvolgend nieuws te kunnen brengen.

 

Voor Martijn Duits lonkt een nieuwe toekomsthorizon. De man van Putten is Harderwijker geworden. Een hommage is op zijn plaats voor al zijn dienstjaren bij de hoofdmacht van VVOG. Binnenkort Martijn Duits, het interview.

Over tandenknarsen en verwerken.
Tandenknarsend, het hoofd diep verborgen in de jas, inwendig grommend. Alles vermijdend dat maar riekt naar Zeewolde. De hond een knauw, de vrouw een snauw, de deur een deuk. Een zaterdagavond troost met dingen die verboden zouden moeten worden.
Hoe kon het gebeuren ?. Gelukkig de topvorm in en na de winterstop behouden, een galavoorstelling tegen Flevo Boys, de pech tegen Genemuiden en dan nu de “Pijn in de ogen” nederlaag tegen het feestende Zeewolde. Toegegeven, we hebben de Zeewoldenaren DE happening voor de komende tijd geboden, maar toch.

Hoe herstel je van deze knock out op weg naar de stip op de einder die nog 2 wedstrijden heet en dan een finale. Dames en heren. Troost, verwerking, veerkracht en het goede nieuws uit het wijze Oosten, in dit geval Assen gaan ons daarover heen helpen.

En…..natuurlijk de voorbeschouwing van de man met meer dan 60 jaar voetbalervaring en 3 pakhuizen vol voetbalhistorie en statistiek. Maar daar moet u nog even tot morgen op wachten.

Een prettige dag nog toegewenst !.

Willem Lubbersen

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief