Breaking nieuws en andere zaken deel III

19 Februari 2016 / Redactie / Nieuws van het eerste

Benieuwd naar  de laatste trending topics bij VVOG. Lees snel verder.

Linkspoot Wesley de Klein van Flevo Boys naar VVOG

Wesley de Klein, dit seizoen uitkomend voor Flevo Boys Emmeloord, verdedigt volgend seizoen de groen-witte kleuren van VVOG.
Wesley woont in Lelystad op steenworp afstand van vv Unicum waar hij zijn voetbalcarrière begon. Na Unicum speelde hij 6 seizoenen voor ASV Dronten en nu al voor het 4de seizoen voor Flevo Boys waar hij een vaste waarde is. Afgelopen zaterdag maakte hij nog de 3-0 tegen Drachtster Boys.
Samen met zijn vader gaat hij het isolatiebedrijf Riweltie in Utrecht deze zomer overnemen. Dit is een van de redenen dat hij wat dichter bij huis wil voetballen. Zijn favoriete positie is op het middenveld maar kan ook goed uit de voeten in de verdediging.
Als je met Wesley praat weet je dat dat het een echte liefhebber is en veel plezier heeft in het spelletje, wij denken dan ook dat Wesley prima past bij VVOG en regelmatig zijn talent aan het Harderwijkse publiek kan laten zien!

VVOG talent Naoufal Boutachkourt blijft behouden voor VVOG

Hij is voor de duvel niet bang en zo klein als hij is, laat zich als leading figure nu al gelden bij VVOG. De kleine frêle middenvelder heeft zo af en toe mogen optreden maar popelt van verlangen om te laten zien wat hij allemaal kan. Behalve zijn gave techniek is dat zeker ook zijn spelinzicht, de positie om als centrale middelpunt in de aanval en de verdediging optimaal te kunnen renderen. Zal veel moeten kijken naar voorbeeld Jaime Bruinier die de kunst verstaat om steeds op de goede plek te staan en met een simpele beweging meerdere tegenstanders op het verkeerde  been te zetten. Nouafal is “eager” wil nu al vlammen. We kijken er naar uit om het tot volle wasdom te zien komen.
 

 

Oh wat zijn wij heden blij, Wilko Braam blijft bij VVOG

Als er iemand reuzestappen heeft gemaakt in de VVOG formatie is dat Drontenaar Wilko Braam wel. Nog immer wordt hij bij elke uit- en thuiswedstrijd gevolgd door enthousiaste Wilko Braam supporters en daar behoren wij inmiddels ook bij. Hij heeft zich ontpopt als gedreven middenvelder met het vermogen om snel en met verrassende voetbewegingen de omschakeling naar de aanval te maken. Hij heeft de fijne neus voor de afvallende bal, dat bleek zaterdag ook maar weer eens bij de gelijkmaker van zijn voet tegen AZSV.  Groei in de constante hoge prestatieverwachting van hemzelf en de VVOG aanhang zal hem zeker tot een nog meer spelbepalender speler te maken dan hij nu al is. Blij dat hij bij de groep blijft.
 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief