Alle Dolfijnen en Orka’s behaalden zaterdag een dikke voldoende

8 Maart 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Afgelopen zaterdag hebben alle Dolfijnen en Orka’s een dikke voldoende gehaald voor het examen. De trainers hadden weer een heel parcours aan onderdelen uitgezet. De jongens en meisjes zijn op weg naar het echte Voetbaldiploma. Voor de 1e jaars spelers (Dolfijnen) wacht het diploma A en de 2e jaars (Orka’s) gaan voor diploma B.

Het behalen van de onderdelen werd beloond met stickers die op de speciaal voor VVOG ontworpen poster worden geplakt. In mei is de laatste examen dag en kunnen de kinderen de laatste stickers behalen waarmee de overgebleven gaten op de poster vol kunnen worden geplakt.

De kinderen hebben dan een mooie herinnering aan de voetbalschool.

De laatste examen dag zal een feestje gaan worden. Ouders, opa’s en oma’s en alle bekenden worden hiervoor uitgenodigd.  Naast de officiële diploma uitreiking staat er ook nog een wedstrijd met de ouders te wachten.

Achter de schermen zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Onze trainers Peter en Kasper gaan bij de F-jes als trainers en leiders aan de slag en keren volgend seizoen niet meer terug als trainers bij de Voetbalschool Dolfijn.

De heren blijven wel als coördinatoren en adviseurs bij de organisatie van de voetbalschool betrokken maar zullen als trainers moeten worden opgevolgd. Er ligt voor het bestuur weer een nieuwe uitdaging trainers en assistenten te vinden. Gelet op het enthousiasme rond de voetbalschool moet dat geen probleem zijn zou je zeggen maar het tegendeel is waar. We zien genoeg geschikte kandidaten en hebben deze reeds persoonlijk benaderd. Tot op heden zonder succes. We doen hiermee een dringend beroep op ouders en betrokkenen nog eens goed na te denken en zich te melden bij het bestuur. We kunnen altijd met elkaar in gesprek. We zoeken twee trainers en enkele assistenten die samen een gezellig team vormen en met hulp van de club de ingeslagen weg kunnen voortzetten.

Examendag Dolfijntjes en Orka's


Examendag Dolfijntjes en Orka's

Verslag van de tweede examendag van de Dolfijntjes en Orka's op 5 maart 2016

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief