Terugblik op E-clinic van afgelopen week

31 Maart 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Maandag 22 maart vond de 3e clinic van dit seizoen plaats op het hoofdveld van onze mooie club. Ditmaal waren de E-pupillen aan de beurt. Een geweldige opkomst met 80 deelnemers.

Vanaf half 7 verzamelde de E pupillen zich in de kantine. Alle E pupillen werden in 10 groepen verdeeld waarbij zoveel mogelijk werd geprobeerd met spelers van je eigen elftal een groep te vormen.

Na een kort welkomstwoord kon iedereen per groep naar veld 1, waar Jan Jurrien Hop, de robuuste verdediger van het eerste, ieder een uitleg gaf waar te beginnen met de clinic.  Er was wederom door de spelers van het eerste een circuit uitgezet. Om de 10 minuten werd er van oefening gewisseld om zoveel mogelijk variatie aan deze clinic te geven. Er werd goed en met volle  inspanning  getraind, maar vooral werd er met veel plezier aan de oefeningen deelgenomen door onze E pupillen.

Na een uur was de clinic voorbij en werd er afgesloten met de gebruikelijke groepsfoto. Ten slotte konden de kinderen na hun gedane arbeid in de kantine een drankje ophalen en een versnapering.

Nogmaals, het is geweldig dat dit soort mooie avonden bij VVOG mogelijk zijn. Dankzij de geweldige medewerking en inzet van spelers van ons eerste elftal die de verantwoordelijkheid nemen om onder leiding van Jan Jurrien Hop een clinic te geven aan onze jongste jeugd.  Maar natuurlijk ook dankzij de stimulans van  E coördinator, leiders en trainers van de jeugd.

Wederom een geslaagde clinic bij onze mooie club.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief