G jeugd kampioen 2015 - 2016

19 April 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Geweldige prestatie van onze G jeugd. 

Yes, we did it!

Afgelopen zaterdag werden de spelers van ons G jeugdteam als ware helden onthaald op sportpark De Strokel. Even daarvoor hadden zij met een verpletterende 2-8 overwinning op CJVV JG1 het kampioenschap in de 1e klasse veiliggesteld. Het was nog even spannend in Amersfoort. VVOG kwam al snel op een 0-3 voorsprong maar CJVV wist terug te komen tot 2-3. In de tweede helft zetten de spelers van VVOG even een tandje bij wat uiteindelijk resulteerde in deze mooie overwinning.

Met nog 3 wedstrijden te gaan staat ons G jeugdteam ongeslagen aan kop. Het eerste doel is bereikt: kampioen worden. Maar om de uitdaging er in te houden hebben de jongens zich nu tot doel gesteld om ook de laatste 3 wedstrijden te winnen én om 100 goals op hun naam te krijgen. Een doel dat alleszins haalbaar lijkt want daar hebben ze nog 21 goals voor nodig. Het gemiddelde tot nu toe ligt op 6,6 goals per wedstrijd.

Het G jeugdteam is een voetbalteam voor kinderen met een lichamelijke- of geestelijke beperking in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Maar deze beperkingen zijn geen belemmering om een serieus potje voetbal te spelen. “Lang leve de lol” is niet het motto van deze groep jongeren. Alhoewel plezier hebben natuurlijk wel heel belangrijk is bij het sporten, proberen de begeleiders van de G jeugd met gestructureerde trainingen een team op te bouwen dat middels samenwerking en steeds beter wordende voetbaltechnieken een serieuze tegenstander is. Dat deze visie werkt blijkt uit het resultaat van dit seizoen. Kampioen zijn!

De spelers ontvingen een uniek shirt en uit handen van de trotse voorzitter Gert Jan Krop ieder een medaille en beker.  Later dit seizoen zullen alle kampioen van de jeugd nog worden gehuldigd en een diploma ontvangen. In een volle kantine werd dit team in het zonnetje gezet en het feest met een vers gebakken frietje en vele foto’s afgesloten.

Speciale dank van het jeugdbestuur gaat uit naar de teamleiding. Aart, Peter, Sander en Aart. Ze hebben er een mooi en sterk team van gemaakt. Gerco, Jeffrey, Tygo, Tobias, Remco, Tim, Julian, Frank, Marciano, Cas, Michel, Daan, Tom en Jordy: knap werk mannen we zijn trost op jullie!!

JG1 kampioen

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief