Met z'n allen naar de finale !

30 Mei 2016 / Redactie / Nieuws van het eerste

Woensdag in Emmen hebben ze ons nodig !. Laat je zien en horen bij DOVO-VVOG in Emmen en doe het met respect

Kaarten voor DOVO-VVOG en de "VVOG op weg naar de 3e divisie" speciale bussen van onze grote reissponsor SMIT REIZEN zijn te verkrijgen bij de ZAVO zoals jullie hebben kunnen lezen. Opgeven kan ook nog morgen bij Jan Jansen (janjansen1953@hotmail.com of 06-82979020) of Jos Poot (06-41879580). De ZAVO heeft 3 bussen ter beschikking. De bussen zullen woensdag 1 juni om 18.00 vertrekken vanaf het VVOG Clubgebouw.

Kaarten zijn vanaf woensdagavond 19.00 uur ook te verkrijgen bij de kassa's van het stadion van FC Emmen (De JENS vesting)
Het stadion van FC Emmen ligt aan het Stadionplein 1 in Emmen. Neem in ieder geval ook je VVOG ledenpas en een ID-bewijs mee voor het geval men je VVOG lidmaatschap ook wil controleren.

De VVOG familie staat voor positieve respectvolle en onvoorwaardelijke steun om onze club en onze jongens te helpen aan de droom van de promotie naar de 3e divisie. Laten we ons woensdagavond in dat opzicht echt onderscheiden.

FC Emmen hanteert gedragsregels waar wij ons aan zullen houden. Er is in ieder geval cameratoezicht om die controle mogelijk te maken. FC Emmen tolereert -net als wij- onder geen enkele voorwaarde, racistische uitlatingen in beeld en woord en zal daartegen ook terstond optreden. Verder is het uiteraard verboden voorwerpen te hebben of te gebruiken die als wapen gehanteerd kunnen worden of daarmee de orde kunnen verstoren. Ook vuurwerk is niet toegestaan als ook niet het meenemen of onder invloed zijn van alcolholische drank of van drugs.  Overtreding daarvan kan tot een stadionverbod leiden.

In het geval de wedstrijd aan het einde niet mocht zijn beslist gelden de volgende spelregels.
Als na het spelen van deze twee wedstrijden nog geen beslissing is verkregen op basis van wedstrijdpunten, dan is het doelsaldo van deze twee wedstrijden beslissend.
Is dit ook gelijk, dan wordt de tweede wedstrijd als volgt verlengd:

  1. Onmiddellijk na het verstrijken van de negentig minuten volgt in deze wedstrijd een verlenging van twee keer vijftien minuten.
  2. Is er na het spelen van twee keer vijftien minuten nog geen beslissing gevallen, dan bepaalt het nemen van strafschoppen, op de wijze zoals omschreven in de „Spelregels veldvoetbal.

 

 

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief