Vacature Jeugdkeeperstrainer

13 Juni 2016 / Hoofd Jeugd Opleiding / Jeugd

VVOG kent al een aantal seizoenen specifieke keeperstraining voor de jeugdkeepers. Ook in het  seizoen 2016-2017 zal dit het geval zijn.  De keeperstraining vormt een onderdeel van de Voetbalacademy die verder bestaat uit techniektraining en loopscholing.

Volgens een keepersplan wordt veel aandacht geschonken aan de verdere ontwikkeling van technische en tactische onderdelen van het keepen. Bij de invulling van de training wordt er rekening gehouden met de leeftijd en de mogelijkheden van de jeugdkeepers. De trainingen worden individueel (met meerdere keepers) uitgevoerd door ervaren keepertrainers. Het doel is om elke keeper te laten groeien op zijn of haar niveau. Dit doel kan bereikt worden door middel van professionele begeleiding en op maat gesneden trainingen, waarbij plezier, gedrevenheid en persoonlijke aandacht voorop staan.

Wij zijn op zoek naar een keeperstrainer voor onze A- en B junioren keepers. De training vindt plaats op vrijdag in de namiddag. Mocht dit tijdstip praktisch niet mogelijk zijn, dan is een andere dag bespreekbaar.  

Voor inlichtingen kun je terecht bij Gerrit Hup, Hoofd Jeugd Opleiding VVOG. Het email adres is: g.hup3@chello.nl.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief