Open Dag bij PEC ZWolle

5 Juli 2016 / Redactie / Algemeen

Zaterdag 9 juli is het dan zover… De traditionele open dag van PEC Zwolle. Als partner van PEC Zwolle zal VVOG dit jaar worden vertegenwoordigd door Bram Hakvoort, een speler uit de D1. Bram zal de vlag van VVOG het stadion binnendragen in het nieuwe tenue van VVOG. Wil je de spelers en speelsters van PEC Zwolle in levende lijve ontmoeten of wil je Bram aanmoedigen, kom dan ook naar de Open dag.

Hieronder vind je alvast wat meer informatie over het tijdschema, de spelerspresentatie en het verkijgen van de handtekeningenkaarten.

Handtekeningenkaart

Ook dit jaar is het weer mogelijk om handtekeningen te scoren bij de selectiespelers en staf van PEC Zwolle. De handtekeningenkaarten worden door de speelsters van Jong PEC Zwolle Vrouwen samen met de plattegrond aan de noord- en zuidzijde van het MAC 3 PARK stadion gratis uitgedeeld. Zorg dat ook jij jouw handtekeningenkaart vol met krabbels krijgt.

Spelerspresentatie

Op de open dag stelt PEC Zwolle, naast de jeugdelftallen en de selecties van PEC Zwolle Vrouwen, de selectiespelers van het eerste elftal aan het publiek voor. De afgelopen weken versterkte de club zich met meerdere spelers, waaronder Anass Achahbar, Ted van de Pavert en Philippe Sandler. Wil jij deze spelers voor één van de eerste keren in een PEC Zwolle-tenue zien? Zorg dan dat ook jij er op deze sfeervolle open dag bij bent. De spelerspresentatie start om 16.30 uur. Enkel de Fred Patrick tribune (oost) en Klaas Drost tribune (zuid) zijn geopend.

Tijdschema

13.00 uur: start open dag
14.00 – 15.00 uur: G-voetbal hoofdveld
16.30 uur: spelerspresentatie
17.30 uur: einde open dag      

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief