Nieuwe kousen met VVOG logo

25 Augustus 2016 / Kledingcommissie / Algemeen

Zoals in de Algemene Ledenvergadering is medegedeeld door voorzitter Fred Moll ontvangen alle spelende leden van VVOG met ingang van dit nieuwe voetbalseizoen gratis 1 paar nieuwe logo-kousen van VVOG ter gelegenheid van het aanstaande 90-jarige jubileum.

Deze kousen zijn vanaf vorige week door de kledingcommissie verstrekt aan alle teams. Hieruit is gebleken dat er een productiefout is opgetreden bij het inweven van het clublogo. Aan de buitenkant zijn losse zwarte stiksels te zien. Wij hebben dit besproken met onze leverancier Acerbis die hierop direct actie heeft ondernomen naar de producent. Ook Acerbis is van mening dat het gestikte logo niet beantwoord aan de minimale kwaliteitseisen die men hieraan zelf stelt.

Op dit moment zijn een groot aantal van de nog aanwezige kousen retour gestuurd naar de producent ter controle. Op basis daarvan zal er een besluit worden genomen voor omruiling.

De kledingcommissie ontvangt veel vragen hierover en ons verzoek is om zowel VVOG als onze leverancier hiervoor de tijd te geven die hiervoor nodig is.

De kousen kunnen gewoon gebruikt worden ! Het dragen ervan kent verder geen kwaliteitsafwijkingen, slechts een fout bij de afwerking. Zodra er meer nieuws is informeren wij alle teams hierover direct waarna er de mogelijkheid zal zijn voor omruiling.

Tot die tijd vragen wij u vriendelijk namens de kledingcommissie en leverancier om uw geduld.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief