De voorbereidingen van de Grote Clubactie 2016 zijn in volle gang

15 September 2016 / Redactie / Algemeen

Er zijn vanuit de vereniging twee speerpunten waar we op dit moment de schouders extra onder zetten. Dat is het werven van vrijwilligers en inkomsten om onze mooie vereniging mee staande te houden.

Om verenigingen wat extra wind in de zeilen te geven wordt jaarlijks de Grote Club Actie gehouden. Het bijzondere van deze actie is dat 80 % van de opbrengst voor de vereniging is. Dus van de € 3,00 per lot gaat er € 2,40 rechtstreeks naar VVOG. Met ruim 600 spelende leden verwachten we er dit jaar een groot succes van te maken en rekenen we op de inzet van al onze leden.

In tegenstelling tot andere jaren gaan nu ook de senioren teams (heren en dames) worden benaderd een bijdrage te leveren.  Het team dat de meeste loten verkoopt kan rekenen op een super mooie prijs voor het hele team. SOS Events heeft een bijzondere prijs ter beschikking gesteld voor het winnende team. We komen daar later uitgebreid op terug.

Daarnaast zijn er ook prijzen voor de jongen, meisje, man of vrouw die individueel de meeste loten verkoopt. We stellen mooie prijzen beschikbaar en hopen onze leden hiermee extra te motiveren zoveel mogelijk loten te verkopen.

De opbrengst van deze actie zal worden besteed aan de aanschaf en vervanging van materialen voor de jeugd en senioren. We proberen de faciliteiten en ontwikkeling van onze jeugdspelers te verbeteren en hebben daar geld voor nodig. Ook aan de senioren, heren en dames wordt gedacht. Er zijn nog voldoende wensen om de faciliteiten te verbeteren of materialen te vervangen.

De commissie die zich bezig houdt met de organisatie van de Grote Club actie bestaat uit vertegenwoordigers van de jeugd, senioren , dames, bestuur, VVOG 1 en zelfs de technische commissie. Alle afdelingen zijn vertegenwoordigd en gaan er alles aan doen een record te breken.

Volgenden week zaterdag zullen de lotenboekjes worden uitgereikt. Alle leiders en vertegenwoordigers zullen hierover tijdig worden geïnformeerd. We gaan er met elkaar een geweldige actie van maken !!!!!!!

Alvast dank voor jullie inzet !!!
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief